3d-VIZ Opnametafel 360° fotografie ATS360 Small

Artikel - ATXS360 BASIC

3d-VIZ Opnametafel 360° fotografie ATS360 Small #1

  • 3d-VIZ Opnametafel 360° fotografie ATS360 Small #1

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 4.915,00 Incl. BTW: € 5.947,15
OF
Beschrijving
De 360° opnametafels van het Zwitserse merk 3D-VIZ staan bekend om hun superieure prestaties en hoge kwaliteit. De 360ATS betreft de kleinste 360° tafel uit de serie van drie van dit merk. En uitermate geschikt voor het interactief fotograferen van kleinere producten/ objecten als bijvoorbeeld schoenen, horloges e.d.

De basis van de 3D-VIZ tafels zijn gemaakt van RVS, met aan de binnenzijde een superieure toegepaste techniek, zo is de motor van hetzelfde type als die NASA in de ruimtevaart gebruikt. Dit alles maakt dat het systeem uiterst nauwkeurig werkt, zo wordt bijvoorbeeld elke omwenteling in 36000 stappen wordt gemeten. Alle bewegende onderdelen zijn voorzien van kogellagers, waardoor er een vloeiende draaiing mogelijk wordt gemaakt. De tafel wordt compleet geleverd met het besturingsprogramma 3D-VIZ CTRL en een programma om het beeld en de instelling van de tafel naar wens in te stellen. Daarnaast zijn deze programma's te combineren met alle in de studio gebruikelijke beeldbewerkingprogramma's. Hierdoor kan deze tafel dus geruisloos in het productieproces worden opgenomen.

De tafel & programmatuur is compatibel met alle camera merken, dus naast de DSLR's van Nikon & Canon is deze ook te combineren met Hasselblad, Phase One, Mamya, etc. Naast de in deze set geleverde materialen is de tafel uitbreidbaar met een zeer groot accessoirepakket, waardoor de inzetbaarheid van deze tafels bijna oneindig is.

De belichting van de tafel is optioneel en kan bestaan uit continuverlichting of flitslicht.

De aanschaf van een 360° tafel is natuurlijk iets anders dan het kopen van een brood. Daarom geven wij u graag in deze een opmaat gemaakt advies. Dus mocht u er zelf niet uitkomen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos