Manfrotto Achtergrond Afrolset / Expanset 046

Artikel - MA046

Manfrotto Achtergrond Afrolset / Expanset 046 #1

  • Manfrotto Achtergrond Afrolset / Expanset 046 #1

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 75,20 Incl. BTW: € 90,99
OF
Beschrijving
Een Manfrotto Expan Set MA046 is de ideale drive set voor studiowerk. Elke shoot is gemakkelijk en eenvoudig dankzij de vakkundig ontworpen Expan Set. Betrouwbaar en handig, deze set helpt u snel en slim te werken, voor geweldige resultaten met telkens een minimum aan gedoe. Dankzij de intuïtieve functies kunt u uw achtergrondpapierrol met absoluut gemak bedienen, uw sessies versnellen en een gepolijste, schone ruimte creëren.

Gemaakt om effectief te werken en de tand des tijds te doorstaan, deze set is gemaakt van lichtgewicht aluminium. Dit maakt het niet alleen een beheersbare toevoeging aan uw set, het betekent ook dat het sterk, duurzaam en sterk genoeg is om zelfs zwaar gebruik te weerstaan. Hoewel het slechts 2 kg weegt, kan het tot 10 kg ondersteunen, en het wordt geleverd met een zwarte metalen ketting en gewicht voor kracht en stabiliteit, waardoor je alles wat je nodig hebt in één pakket hebt.

Met de metalen ketting kunt u snel en veilig de hoogte van uw achtergrond aanpassen zonder de steunstandaards te hoeven laten zakken, waardoor u kostbare tijd bespaart terwijl u werkt. Het is compatibel genoeg om te gebruiken met buizen die maximaal 80 mm meten en kan worden uitgebreid van 46 tot 78 mm, zodat u een hele reeks creatieve mogelijkheden binnen bereik hebt. Sluit eenvoudig de rol die u nodig hebt, en u zult goed zijn om te gaan, probleemloos en met volledige professionaliteit.

PRODUCT KENMERKEN
- Gewicht 2020 g
- Max. Laadvermogen 10 kg
- Kleur Zwart, Wit, Rood
- Materiaal Staal, Technopolymeer
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos