Achtergrondpapier Autopole Set 3 meter

Artikel - TR7907

Achtergrondpapier Autopole Set 3 meter #1

  • Achtergrondpapier Autopole Set 3 meter #1
  • Achtergrondpapier Autopole Set 3 meter #2
  • Achtergrondpapier Autopole Set 3 meter #3
  • Achtergrondpapier Autopole Set 3 meter #4

Beschikbaarheid: Uit voorraad

Zo laag als: Excl. BTW € 319,00 Incl. BTW: € 385,99

Prijs zoals geconfigureerd: Excl. BTW € 319,00 Incl. BTW: € 319,00

Beschrijving
Dit is een complete achtergrondset voor op locatie of voor in de studio. Hang uw achtergrondpapierrollen op zonder gaten in de muur.

De metalen haakset die tevens ook op een muur geplaatst kunnen worden, worden nu met de meegeleverde Pole Mounting clamps van Cameleon aan de meegeleverde Alu Poles bevestigd. De Alu Poles is een systeem, welke tussen vloer en plafond geklemd wordt. Voordeel hiervan is dat er geen "struikelpoten" zijn en de gevraagde ruimte zeer beperkt blijft. De maximale plafondhoogte om dit systeem toe te passen is 3 meter. Voor grotere hoogten kunt u dit systeem uitrusten met de optioneel verkrijgbare AluBase, waardoor deze in een ruimte geheel vrij kan staan.

Werkwijze:
De Expan werkt als volgt: U ziet aan de zijkant van het product een draaibout, als u om het witte gedeelte een rol papier schuift en de bout aandraait zal dan zal het witte gedeelte in de rol vast gaan zitten. U bent hierdoor helemaal vrij om de breedte te bepalen. De Expanset wordt in de haakset gehangen welke aan de muur of met de super clamps aan de Alu Poles gemonteerd is. Aan een van de  Expan zit een ketting om na de shoot uw papierrol weer omhoog te draaien. Als u kiest voor een hookset van bijvoorbeeld 3 rollen dan kunt u makkelijk switchen tussen de kleuren die u nodig heeft. Een Alu Pole wordt tussen de vloer en plafond geklemd, hierdoor is deze in bijna alle situaties te gebruiken.

IN DEZE SET:
- 2 x Metalen Haak met uitsparingen voor 3 Expan sets
- 1 x Expan set met ketting systeem
- 1 x Contra gewicht voor de ketting
- 1 x Schroevenset
- 2 x Cameleon Alu Poles tot 3 meter
- 1 x Papierrol 2.72m breed, 11m op de rol (kleur naar keuze)
- 1 x Cameleon Pole Mounting kit
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos

Accessoires