Arri L7-C LE2 LED Fresnel Instelbare kleur (Silver/Blue, Stand Mount)

Artikel - AR3647

Arri L7-C LE2 LED Fresnel Instelbare kleur (Silver/Blue, Stand Mount) #1

  • Arri L7-C LE2 LED Fresnel Instelbare kleur (Silver/Blue, Stand Mount) #1
  • Arri L7-C LE2 LED Fresnel Instelbare kleur (Silver/Blue, Stand Mount) #2
  • Arri L7-C LE2 LED Fresnel Instelbare kleur (Silver/Blue, Stand Mount) #3

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 2.560,00 Incl. BTW: € 3.097,60
OF
Beschrijving
De vernieuwde Arri L7-C is de L7-C LE2 welke nieuwe LED technologie heeft. Hierdoor is het stroomverbruik gelijk gebleven maar geeft hij 25% MEER LICHT!

De Arri L7-C is één van de serie professionele LED armaturen welke de voordelen van LED in combinatie met de karakteristieke eigenschappen van een Fresnel lens succesvol weet te combineren. De lichthoek is vanuit de Fresnel is geheel naar wens focuseerbaar van spot naar vlak, homogeen lichtvlak. De L7-C is kleur instelbaar. ARRI L7-C LE2 (2,800 K - 10,000 K), Green-Magenta Adjustment and Full RGBW Color Gamut

De L7 -C beschikt over een "true-life-color rendition", hetgeen tot voor kort alleen mogelijk was met de traditionele vol spectrum wolfraamlampen.

Het volledig afstembare witte licht van de L7-C kan geheel naar wens worden aangepast op de verschillende huidtinten, camera sensoren en gemengd licht omgevingen, terwijl specifieke kleurtinten worden afgestemd door middel van volledige gamma kleurmenging, hierdoor blijft de kwaliteit van het lichtveld behouden.

De L7 -C fresnels zijn uniek in het combineren van uniform licht en enkele schaduw partijen met absolute controle over de kleurattributen.
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos