Audio en Video

 

Ben je druk bezig met video, dan vind je het vast prettig te horen dat je bij ons terecht kan voor alle accessoires rondom video producties.

Wil je een camera Rig laten samenstellen, dan kunnen wij je hier perfect mee helpen met onze producte van LanParte. We hebben een standaard Rig in de aanbieding, maar we kunnen ook eigen samenstellingen maken want we hebben de onderdelen per stuk los op voorraad. Voor het geluid kunnen we vervolgens een keuze maken uit onze Sennheiser en Rode producten, zoals microfoons, hengels, shockmounts en hoofdtelefoons.

Als de camera helemaal opgetuigd is, moet er natuurlijk nog gekeken worden naar goed licht om mee te filmen. Hiervoor hebben wij een assortiment dat varieert van Elinchrom, Ledgo en Arri. Denk hierbij aan lampen die perfect daglicht geven, die instelbaar zijn in kleurtemperatuur en lampen die zelfs alle kleuren van de regenboog kunnen laten zien, al dan niet aangestuurd via een DMX controller. 

Met andere woorden, kom zeker eens kijken naar onze complete video en audio oplossingen want die zijn zeer zeker de moeite waard.

109 Artikel(en)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Stel een Aflopende Directie in

109 Artikel(en)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Stel een Aflopende Directie in