Røde VideoMic Pro met Rycote Lyre Shockmount

Artikel - RD103066

Røde VideoMic Pro met Rycote Lyre Shockmount #1

  • Røde VideoMic Pro met Rycote Lyre Shockmount #1
  • Røde VideoMic Pro met Rycote Lyre Shockmount #2
  • Røde VideoMic Pro met Rycote Lyre Shockmount #3
  • Røde VideoMic Pro met Rycote Lyre Shockmount #4
  • Røde VideoMic Pro met Rycote Lyre Shockmount #5
  • Røde VideoMic Pro met Rycote Lyre Shockmount #6
  • Røde VideoMic Pro met Rycote Lyre Shockmount #7

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 164,46 Incl. BTW: € 199,00
OF
Beschrijving
De Røde VideoMic Pro met Rycote Lyre Shockmount is een supercardioide condensator richtmicrofoon die eindigt in een 1/8 "stereo mini-jack (dual mono), inclusief een geïntegreerde schokmontering en geïntegreerde schuimruit. De VideoMic Pro kan gebruikt worden om audio op te vangen voor camcorders, DSLR en draagbare recorders als primaire bron of als referentie audio.

De VideoMic Pro is ontstaan met de kennis en ervaring vanuit eerdere modellen met een 1/2 "condensator die audio uitzendkwaliteit biedt. De 1/8" stereo mini-jack-aansluiting (het monosignaal naar zowel de linker als de rechter kanalen) Geluid van slechts 14 dB. Een supercardioïde polair patroon zorgt ervoor dat het omringende geluid wordt geminimaliseerd, zodat uw opname gericht is op het onderwerp voor de camera.

Daarnaast is de Rycote Lyre-gebaseerde schokmontage gebouwd uit een enkel stuk slijtvaste thermoplast. Het scheidt de VideoMic Pro-capsule en de elektronica van zijn bevestiging, waardoor de meest optimale isolatie wordt verkregen, zodat ongewenste gerammel en trillingen door externe fysieke factoren in de microfoon worden voorkomen.

Gemakkelijk toegankelijk op de achterkant van de microfoon bevinden zich de aan/ uit knop, het filter, de niveauregelaars en een selecteerbaar hoogdoorlaatfilter bij 80 Hz. Het filter voorkomt geluidsoverlast, zoals airconditioners en verkeer worden opgenomen. Bovendien is de -10 dB (of pad) geschikt voor het opnemen van harde geluidsbronnen zoals live muziek, motorsport of interviews, waar het onderwerp zeer dicht bij de camera ligt. Er is een +20 dB niveau boost ontworpen voor gebruik met DSLR camera's, zodat de gebruiker het voorversterkingsniveau van de camera kan verminderen, waardoor de geluidsoverlast door de geluidscircuits van de camera effectief kan worden verminderd.

De Rode VideoMic Pro maakt gebruik van een standaardformaat "shoe-"bevestiging voor gebruik op de camera en beschikt over een 3/8" female draad aan de onderzijde, hierdoor is een eenvoudige snelle montage op hengelbooms, extensie-armen, etc. mogelijk. De VideoMic Pro is batterij aangedreven en biedt meer dan 70 uur opname op een enkele 9V batterij.

PRODUCTHOOGTEPUNTEN
- Broadcast Quality Condenser Microfoon
- Rycote Lyre Shockmount
- Frequentiebereik van 40 Hz tot 20 kHz
- Lichtgewicht
- Lagere geluid en hogere gevoeligheid
- 1/8 "mini-jack uitgang
- Twee-stappen hoogpasfilter
- Three-Position Level Control
- Inclusief Camera Shoe Mount
- 9V batterij aangedreven met meer dan 70 uur gebruik (alkalisch)
- Camera schoenbevestiging met 3/8 "-draad voor eenvoudige montage van boomstammen
- Compacte form factor is slechts 6,7 "lengte
- 10 jaar garantie met online registratie
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos