Sennheiser HANDMIC DIGITAL

Artikel - SH506974

Sennheiser HANDMIC DIGITAL #1

  • Sennheiser HANDMIC DIGITAL #1
  • Sennheiser HANDMIC DIGITAL #2
  • Sennheiser HANDMIC DIGITAL #3
  • Sennheiser HANDMIC DIGITAL #4
  • Sennheiser HANDMIC DIGITAL #5

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 214,05 Incl. BTW: € 259,00
OF
Beschrijving
Uitzendkwaliteit wordt gemakkelijk. Gewoon inpluggen en opnemen. De Sennheiser HANDMIC DIGITAL is een robuuste, dynamische handmicrofoon met een geheel metalen behuizing, voorzien van een interne signaalconverter van topkwaliteit en praktische bediening. Dit alles maakt de Sennheiser HANDMIC DIGITAL de perfecte partner voor briljante interviews en ad hoc muziekopnames met iOS-apparaten.

Het produceren van audio-opnames in uitzendkwaliteit met een iOS-apparaat kan nu in een handomdraai - met de nieuwe Sennheiser HANDMIC DIGITAL ontwikkeld door Sennheiser en Apogee, marktleider voor digitale audio-technologie. Met als resultaat een bijzonder effectieve combinatie van een hoogwaardige microfooncapsule en een systeem voor verfijnde signaalconversie met een stevige, geheel metalen behuizing.

Een totaalpakket met apps die garant staan voor een intuïtieve bediening een naadloze workflow. Ga voor een 21e-eeuwse versie van de handige set van mic en recorder met deze mobiele opnameapparatuur van uitzendkwaliteit voor iOS-toestellen.

Met de Sennheiser HANDMIC DIGITAL handmicrofoon kun je altijd dichtbij de audiobron zijn. En dankzij zijn immuniteit tegen wind en de geweldige onderdrukking van zijgeluid, concentreer jij je onbezorgd op je video of interview, terwijl je eersteklas audio- of audio/video-opnames genereert de gemakkelijk kunnen worden gedeeld of geüpload voor editing en publicatie.

Met een robuust ontwerp voor betrouwbare opnames, zowel binnen als buiten de deur, voorziet de HANDMIC DIGITAL podcasters van gebruiksvriendelijke technologie van topkwaliteit. De HANDMIC DIGITAL is uitgerust met een schokbestendige capsule en biedt een uitmuntende onderdrukking van handling noise voor extreem draagbare en hoogwaardige opnames. Ook geen kleinigheid: de mic is uiterst goed bestand tegen straling van mobiele telefoons.

Neem je creatieve song-inspiratie meteen op, waar en wanneer ook, zonder met techniek te hoeven rommelen. Neem je HANDMIC DIGITAL, neem je iOS, inpluggen – en spelen maar! In tegenstelling tot vroeger, hoef je voor deze supersnelle opstelling niet in te leveren op geluid. Nu is je sound van uitzendkwaliteit en ook nog eens supergoed bewerkbaar.

TECHNISCHE GEGEVENS:
- Afmetingen ø 48 mm, lengte 180 mm
- Aansluiting Apple MFi-gecerti?ceerde Lightning-connector of USB
- Frequentiereactie (Microfoon) 40 - 16,000Hz
- Max. geluidsdrukniveau @ min. versterking: 134 dB @ max. versterking: 99 dB
- Kabellengte ongeveer 2 m
- Transductorprincipe Dynamiek
- Gewicht ongeveer 340 g
- Oppikpatroon Cardioïde
- Winst 0 - 35 dB
- AD-conversie Apogee PureDigital A/D-conversie
- Aandrijving voeding via iOS-apparaat of USB
- Gevoeligheid @ min. versterking: - 54 dBFS @ max. versterking: - 19 dBFS
- Relatieve luchtvochtigheid in bedrijf max. 95% @40%
- Latentie Afhankelijk van OS en app (doorgaans < 0,5 ms)
- Noise Level @ min. versterking: - 96 dBFS(A) @ max. versterking: - 74 dBFS(A)
- Temperature Range 0°C tot +50°C
Opslag: -25°C tot +70°C
- Woordlengte 16/24 bits
- Interne signaalverwerking presets selecteerbaar via Apogees Maestro-app
- Type Codec multibit DeltaSigma
- Samplingfrequentie 44,1 / 48 / 88,2 / 96* kHz
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos