LanParte V mount battery VB-150

Artikel - LP0017

LanParte V mount battery VB-150 #1

  • LanParte V mount battery VB-150 #1
  • LanParte V mount battery VB-150 #2
  • LanParte V mount battery VB-150 #3
  • LanParte V mount battery VB-150 #4
  • LanParte V mount battery VB-150 #5

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 263,64 Incl. BTW: € 319,00
OF
Beschrijving
De LanParte V Mount Battery VB-150 kunt u aansluiten op de V Mount Battery Pinch. Op deze manier bent u in staat om langer te filmen en zo geen moment meer te missen. Het is een 14.8 volt accu met een capaciteit van 150Wh. Het display geeft precies weer wat de status van de batterij is. Met een knop kunt u de verlichting van het display tijdelijk inschakelen. Tijdens het opladen wordt op het display aangegeven hoe lang het nog duurt tot de batterij volledig is opgeladen.

Zonder de V Mount Battery Pinch (VBP-01) kunt u uw camera niet aansluiten op de V-Mount Battery. Deze is los verkrijgbaar en vindt u onder het tabblad "Accessoires". Ook heeft u een adapter voor de accu van uw camera nodig. De V Mount Battery Pinch sluit naadloos aan op de Shoulder Support (SS-01) en is gewoon te monteren op het 15mm railsysteem van uw rig.

LanParte is een jonge en zeer flexibele onderneming die ontstaan is uit een passie voor fotografie en videografie. De "DSLR-rigs" en de accessoires daarvoor zijn op dit moment het belangrijkste product in hun assortiment. De missie van LanParte is om voor klanten de beste producten te blijven produceren en leveren, tegen een zeer betaalbare prijs. Zo kunnen zowel professionals als amateurs gebruik maken van professioneel materiaal zonder diep in de buidel te tasten. LanParte garandeert daarnaast de kwaliteit van hun eigen werk.

PRODUCT KENMERKEN
- Display met precieze weergave van de batterijstatus
- Geschikt voor de LanParte V Mount Battery Pinch
- Afmetingen (LxBxD): 162.5 x 106 x 66mm


Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos