Røde News Shooter Kit

Artikel - RD104641

Røde News Shooter Kit #1

  • Røde News Shooter Kit #1
  • Røde News Shooter Kit #2
  • Røde News Shooter Kit #3
  • Røde News Shooter Kit #4
  • Røde News Shooter Kit #5
  • Røde News Shooter Kit #6

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 395,87 Incl. BTW: € 479,00
OF
Beschrijving
De Røde News Shooter Kit is een draadloos systeem voor ENG en reportage-opnames. Het systeem maakt gebruik van 2.4Ghz digitale transmissie en 128-bits encryptie voor hoge kwaliteit en veilige signaaloverdracht. Het systeem maakt gebruik van meerdere kanalen en kiest automatisch het kanaal met het sterkste signaal. Het bereik van de Rode News Shooter Kit is circa honderd meter.

De RX-CAM ontvanger is voorzien van een OLED-scherm met informatie over het signaalniveau, status van de batterij, mute en kanaalselectie. De ontvanger kan op een standaard shoe-mount met 3/8" schroefdraad of een riemclip gemonteerd worden.

Daarnaast is de TX-XLR zender eenvoudig aan te sluiten op de XLR-aansluiting van handheld presentatiemicrofoons en shotgun microfoons. De zender is ook voorzien van een 3.5mm jack aansluiting met plugin-power voor het verbinden van headsets of dasspeld/lavalier microfoons. Er wordt een draagtasje met riemklip bij deze set meegeleverd, waardoor de zender ook als beltpack bevestigd kan worden. De Røde News Shooter Kit bevat alles wat je nodig hebt om jouw video-opnames te voorzien van draadloos geluid met een XLR-microfoon.

PRODUCT KENMERKEN
- Røde Shooter Kit
- Series II, 2.4 GHz digitale overdracht
- 128-bit encryptie
- Tot 100 meter zendbereik
- OLED display op de ontvanger
- One Button Pairing
- Drie niveaus van versterkingsregeling
- Werkt op AA-batterijen of een Sony NP-F accu
- XLR-ingang met vergrendeling
- Hoofdtelefoonuitgang op de zender
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos