Røde NT1 Kit Complete recording solution BLACK

Artikel - RD103727

Røde NT1 Kit Complete recording solution BLACK #1

  • Røde NT1 Kit Complete recording solution BLACK #1
  • Røde NT1 Kit Complete recording solution BLACK #2
  • Røde NT1 Kit Complete recording solution BLACK #3

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 247,11 Incl. BTW: € 299,00
OF
Beschrijving
De Røde NT1 Kit is een complete opname oplossing, de NT1 is een revolutionaire nieuwe 1 "diafragma condensator microfoon van Røde. Hoewel het uiterlijk van de nieuwe NT1 op de NT1-A lijkt, is de microfoon volledig vanaf de basis opnieuw ontworpen. Het enige gedeelde onderdeel is het membraan.

De ontwerpers van Røde benaderden de NT1 als een huwelijk van innovatie en traditie, beginnend met de capsule die een volledig nieuw ontwerp is. Codenameerde de HF6, het is het perfecte voorbeeld van Røde's fusie van artistieke ontwerpbenaderingen en cutting-edge fabricage technieken en heeft een geluidssignature die doet denken aan de bekende microfoon van oud en tegelijkertijd extreem laag geluidsniveau toont. Het is ontwikkeld met een nadruk op gedetailleerde midrange respons, gekoppeld aan zijdezachte hoge frequenties, en warme, ronde, basweergave om de NT1 een absolute standpunt in zijn klas te maken.
In een andere wereld voor Røde wordt de transducer zelf in de microfoon geschorst met behulp van het industrieel leidende Lyre-systeem van Rycote, waardoor de externe vibraties op het capsuleniveau worden beperkt. De capsule wordt dan getrouwd met hoogwaardige elektronica die is ontworpen om het laagste geluidsniveau van elke studio microfoon beschikbaar te stellen. De NT1 is een ongelooflijk stille microfoon, die slechts 4,5 dBA van zelfgeluid meet.

Het lichaam is bewerkt uit 6061 aluminium en vervolgens vernikkeld voor corrosiebestendigheid. Tenslotte wordt het bekleed in een duurzame, militaire kwaliteit keramische laag, door gebruik te maken van geavanceerde elektrostatische applicatietechnieken die door Røde zijn ontwikkeld om een ??extreem hardvaste afwerking te garanderen die bestand is tegen krassen of markeringen.
De NT1 wordt geleverd met de revolutionaire nieuwe Røde SMR schokbevestiging. Met een uniek dubbel-Lyre ophangsysteem, verbetert de SMR de bestaande superieure vibratie-annulering van het Lyre-systeem van Rycote door gebruik te maken van een kleinere innerlijke Lyre om als spanningselement te fungeren. Dit houdt elk Lyre in de neutrale positie waar het het meest efficiënt is om trillingen te annuleren. Het verwijderbare all-metal popfilter van de SMR is net zo effectief als het visueel opvallend is, en biedt een geïntegreerde oplossing voor plotsieve bescherming die gemakkelijk wasbaar en ontworpen is om zo lang als de schokbevestiging en de microfoon te houden.
De NT1 is ontworpen en gemaakt in Australië, en wordt gedekt door Røde's toonaangevende 10 jaar garantie.

PRODUCT SPECIFICATIES
- Røde NT1
- Akoestische principe drukgradiënt
- Active Electronics JFET-impedantie-omzetter met bipolaire uitgangsbuffer
- Capsule 1,00 "
- Polaire Patroon Cardioïde
- Adres type zijde
- Frequentiebereik 20Hz - 20kHz
- Uitgangsimpedantie 100 O
- Maximum SPL 132dBSPL
- Maximale uitgangsniveau 8.0mV (@ 1kHz, 1% THD in 1KO lading)
- Gevoeligheid -29.0dB re 1 Volt / Pascal (35,00mV @ 94 dB SPL) +/- 2 dB @ 1kHz
- Equivalent geluidsniveau (A-gewogen) 4dBA
- Power Options + 24V phantom power + 48V phantom power
- Gewicht 440,00g
- Afmetingen 187.00mmH x 50.00mmW x 50.00mmD
- Output XLR Output
- Garantie 1 jaar met gratis verlenging tot 10 jaar na online registratie
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos