Røde Podcaster USB Broadcast Microfoon

Artikel - RD102336

Røde Podcaster USB Broadcast Microfoon #1

  • Røde Podcaster USB Broadcast Microfoon #1
  • Røde Podcaster USB Broadcast Microfoon #2

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 183,47 Incl. BTW: € 222,00
OF
Beschrijving
De Røde Podcaster is een dynamische, eind USB-microfoon die audio uitzendingskwaliteit combineert met de eenvoud van de USB-connectiviteit, zodat u direct op een computer kunt opnemen zonder dat u een extra digitale interface nodig hebt.

Met inbegrip van een 18-bits resolutie van een audiophile-kwaliteit, 48 kHz A / D-omvormer, verwerkt de Podcaster alle analoge naar digitale conversie intern, waardoor de computer de lagere kwaliteit van de geluidscontroller van de computer helemaal wordt omzeild.
Een koptelefoonuitgang op de microfoonbehuizing zorgt voor nul-latency monitoring, zodat de gebruiker precies kan horen wat wordt opgenomen, zonder vertraging of echo.

De Podcaster beschikt over een intern popfilter, ontworpen om geluiden van plassen te minimaliseren die de microfooncapsule kunnen overbelasten en de audio-uitgang verstoren. En is volledig compatibel met Windows 7, Windows 8 en Mac OS X-computers, evenals verschillende Linux-distributies. De microfoon is bus aangedreven en beschikt over een status LED om de werking aan te geven.

De Podcaster is ideaal voor podcasting, vodcasting, YouTube video's, spraakherkenning software, corporate video's en elke productie applicatie die een eenvoudige maar professionele voice-over microfoon vereist. Het is ook een handige demo-microfoon voor muzikanten en songwriters die het gemak van een USB-microfoon verkiezen, maar de geluidskwaliteit niet compromissen. De Podcaster kan ook gebruikt worden als een iPad-microfoon voor de Apple iPad (in combinatie met de iPad Camera Connection Kit en een aangedreven USB-hub) om hoge kwaliteit opname te leveren aan diverse iPad-geluidsapplicaties, zoals Garageband. De Podcaster bevat een stevige RM2 microfoon bevestiging. Voor professionele toepassingen worden de optionele PSM1 schokbevestiging en PSA1 boomarm sterk aanbevolen.

PRODUCT HIGHLIGHTS
- Broadcast geluidskwaliteit
- 28mm dynamische capsule
- 18-bits resolutie, 8-48kHz sampling
- Windows en Mac compatibel
- Aangedreven door USB bus
- Interne kapsel schok montage
- 3,5 mm stereo hoofdtelefoon uitgang met volumeregeling ingebouwd in het lichaam
- Ideaal voor spraakherkenning software

PRODUCT SPECIFICATIES
- Type: Røde Podcaster
- Akoestisch Principe Dynamisch
- Active Electronics Analoge signaal conditioning + A / D en USB interface
- Polaire Patroon Cardioïde
- Resolutie 18-bits
- Sampling Rate 8-48kHz
- Adres type Einde
- Frequentiebereik 40Hz - 14kHz
- Uitgangsimpedantie 0 O
- Maximum SPL 115dBSPL
- Gevoeligheid -51.0dB re 1 Volt / Pascal (2,80mV @ 94 dB SPL) +/- 2 dB @ 1kHz
- Power Options USB bus powered
- Gewicht 655,00g
- Afmetingen 215mm H x 56mm B x 52mm D
- Output USB Output
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos