Backpack Bumblebee-220 PL

Artikel - MA14631

Backpack Bumblebee-220 PL #1

  • Backpack Bumblebee-220 PL #1

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 235,50 Incl. BTW: € 284,96
OF
Beschrijving
De Bumblebee PL-B-220 rugtas van Manfrotto is een multi-functionele professionele rugtas ontworpen om aan de strenge eisen van professional tegemoet te komen. De rugtas is licht van gewicht en voorzien van Manfrotto's CPS systeem dat speciaal ontwikkeld is om optimale bescherming te bieden voor uw kostbare apparatuur.

De rugtas is vrij indeelbaar door de verwijderbare tussenstukken. U kunt de rugtas dus precies zo indelen als u wilt en naar gelang de hoeveelheid apparatuur die u mee wilt nemen. Naast meer dan dan genoeg ruimte voor uw camera, objectieven en vele andere accessoires is er ook voorzien in een laptopcompartiment voor een laptop met een schermdiameter tot 17 inch. Ook is er in een mogelijkheid voorzien om een statief aan de rugtas te bevestigen zo heeft u al uw apparatuur en accessoires direct onder handbereik.
Ook hoeft u niet bang te zijn dat uw kostbare apparatuur nat wordt. De Bumblebee PL-B-220 is namelijk waterafstotend en mocht het echt gaan regenen is de rugtas voorzien van een regenhoes. De regenhoes is bovendien voorzien van een zilveren zijde die de zon reflecteert waardoor zo uw apparatuur ook koel blijft in warmere omstandigheden. Naast dat u de rugtas op uw rug kunt dragen is de rugtas ook op een trolley te bevestigen om uw apparatuur nog comfortabeler te kunnen vervoeren.
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos