Backpack Sling 3N1-35 PL

Artikel - MA14626

Backpack Sling 3N1-35 PL  #1

  • Backpack Sling 3N1-35 PL  #1

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 235,50 Incl. BTW: € 284,96
OF
Beschrijving
De Manfrotto 3N1-35 PL sling backpack is ontworpen voor een Pro DSLR met grip en een long-range zoomlens bevestigd plus 5 tot 6 objectieven, flitser of een compacte camcorder met accessoires. De Kata 3N1-35 PL heeft ook genoeg ruimte voor het herbergen van een 15.4 inch laptop en uw persoonlijke spullen.

De Manfrotto 3N1-35 PL kan op drie manieren gedragen worden. In de sling positie, zwaait u de gemakkelijk van achter naar voren voor snelle toegang tot uw camera/camcorder of voor het verwisselen van lenzen. In de rugzak positie en de "X" funtie kunt u uw appratuur comfortabel voor langere tijd dragen.

Plaats uw apparatuur in het onderste deel van het hoofdcompartiment van de 3N1-35 PL en deel uw apparatuur naar eigen voorkeur in met behulp van de modulaire Aeriform dividers. Het grote boven compartiment biedt plaats aan al uw persoonlijke spullen of extra accessoires. De interne vakken en mp3 speler pouch houden uw spullen netjes georganiseerd. De twee externe zakken met rits geven u snel toegang tot uw accessoires zonder het hoofd compartiment te moeten openen.
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos