Caruba BigBag CB-1

Artikel - CB001

Caruba BigBag CB-1 #1

  • Caruba BigBag CB-1 #1
  • Caruba BigBag CB-1 #2
  • Caruba BigBag CB-1 #3

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 84,03 Incl. BTW: € 101,68
OF
Beschrijving
Een Caruba BigBag is een professionele video- en/of studiotas. De tas is van een zeer hoge kwaliteit en speciaal ontwikkeld om uw studio- & flitssysteem te beschermen tijdens transport.  Naast  een veilig transport biedt een Caruba BigBag u een flexibele en volledig aanpasbare binnenzijde. De tas is ideaal om bijvoorbeeld een complete Elinchrom Ranger Quadra/ ELB flitsset in te transporteren.

Flexibele binnenzijde & Draagcomfort:
De verplaatsbare tussenschotten zorgen ervoor dat u de tas kunt aanpassen zoals u wenst. De tussenschotten zijn voorzien van klitteband en kunnen aan de binnenzijde vast worden gezet aan de zijkanten van de tassen. Deze flexibiliteit geeft u het voordeel dat  u, naast flitskoppen ook een SLR, video-set of een telezoomlens kan vervoeren. In de zijvakken aan de buitenkant van de tas heeft u nog extra mogelijkheid om kleinere accessoires op te bergen (bijvoorbeeld kabels of remote controls). 

Kwaliteit en Bescherming:
De onderzijde van de Caruba BigBag is water-resistent, uw apparatuur zal minder snel nat worden als deze op een vochtige ondergrond staat. De comfortabele handvatten zorgen ervoor dat u de tas makkelijk mee kunt nemen op locatie. 

Afmetingen: (L x B x H) 50 x 20 x 21
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos