Chimera Super Pro Strip Bank Medium Wit

Artikel - CH1165

Chimera Super Pro Strip Bank Medium Wit #1

  • Chimera Super Pro Strip Bank Medium Wit #1
  • Chimera Super Pro Strip Bank Medium Wit #2
  • Chimera Super Pro Strip Bank Medium Wit #3

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 377,76 Incl. BTW: € 457,09
OF
Beschrijving

Het Chimera Super PRO systeem biedt een natuurlijke bron van licht alsof het door een raam valt. De Chimera Super Pro Standaard heeft een zilveren binnenkant en wordt geleverd met een verwisselbare front en inner difussor, hiermee kan het licht harder en zachter gemaakt worden.

De softbox is voorzien van een frontscreen die de zogenaamde lens flare voorkomt en het gebruik van accessoires mogelijk maakt. De binnenste diffuser kan naar wens worden toegepast werkt u met de diffuser dan zorgt deze voor een egalere spreiding van het licht over het frontscreen. U kunt desgewenst met meer vermogen werken als u de diffuser eruit haalt. De softboxen zijn zeer handzaam en kunt u gebruiken in tal van situaties of locaties.

U heeft de keuze uit de zilveren binnenkant voor een meer crispy licht effect of de witte binnenkant voor een egalere spreiding van het licht. De Shallow Bank Serie wordt geleverd met een zacht zilveren binnenkant.

Door de unieke kwaliteit geven wij op Chimera softboxen 5 jaar garantie, lees hiervoor meer in onze garantievoorwaarden.

De prijs van de softbox is exclusief bijpassende speedring (voor verschillende merken verkrijgbaar!).
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos