Clik Camera Tas Volt Grey met ingebouwd Statief

Artikel - CE716GR

Clik Camera Tas Volt Grey met ingebouwd Statief #1

  • Clik Camera Tas Volt Grey met ingebouwd Statief #1
  • Clik Camera Tas Volt Grey met ingebouwd Statief #2
  • Clik Camera Tas Volt Grey met ingebouwd Statief #3
  • Clik Camera Tas Volt Grey met ingebouwd Statief #4
  • Clik Camera Tas Volt Grey met ingebouwd Statief #5
  • Clik Camera Tas Volt Grey met ingebouwd Statief #6
  • Clik Camera Tas Volt Grey met ingebouwd Statief #7

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 289,21 Incl. BTW: € 349,94
OF
Beschrijving
Volt Grey Clikstand Cameratas
Fotograferen midden in de natuur en toch een complete studio bij u hebben? In de Volt grey Clikstand kunt u veel benodigde apparatuur met gemak kwijt en dit ook nog praktisch en comfortabel vervoeren. Of u nu fietst, wandelt of zelfs klimt. Met de bijbehorende Clikstand zet u de tas veilig en stabiel rechtop. Zo heeft u op elke gewenste locatie uw mobiele studio.

Mobiele studio
De Volt grey Clikstand heeft plek voor uw spiegelreflexcamera, voor vier lenzen en accessoires. Daarnaast kunt u onder andere belichting meedragen. Uw statief en paraplu-reflector bergt u netjes op aan de zijkant van de rugtas. Voor kleinere accessoires heeft de Volt diverse opbergvakken. Bijzonder aan deze tas is dat u uw camera of belichting ook op het frame kunt bevestigen.

Stevig
De Volt Clikstand is gemaakt van stevige en waterbestendige Cordura nylon. U kunt dus met een gerust de deur uit gaan als het regent. Voor extra bescherming, bijvoorbeeld voor het statief, kunt u de regenhoes uit de tas halen en er overheen plaatsen.

Comfortabel
U heeft een optimaal draagcomfort door de gevoerde schouderbanden. De verstelbare brede tailleband verdeelt het gewicht op uw heupen. U kunt de tas aanvullen met een extra tassen voor accessoires met het Clik ChestPort Systeem.

Op de Clik Elite tassen heeft u een levenslange garantie.
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos