DJI Osmo handheld 4K-camera met 3-assige gimbal

Artikel - DJ104367

DJI Osmo handheld 4K-camera met 3-assige gimbal #1

  • DJI Osmo handheld 4K-camera met 3-assige gimbal #1
  • DJI Osmo handheld 4K-camera met 3-assige gimbal #2
  • DJI Osmo handheld 4K-camera met 3-assige gimbal #3
  • DJI Osmo handheld 4K-camera met 3-assige gimbal #4
  • DJI Osmo handheld 4K-camera met 3-assige gimbal #5
  • DJI Osmo handheld 4K-camera met 3-assige gimbal #6
  • DJI Osmo handheld 4K-camera met 3-assige gimbal #7

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 544,63 Incl. BTW: € 659,00
OF
Beschrijving
De DJI Osmo combineert de Zenmuse X3 camera/gimbal met een afneembare handgreep waarmee u uit de hand zeer stabiele en haarscherpe video-opnames kunt maken in 4K-resolutie. De camera is voorzien van een 1/2.3" CMOS-sensor waarmee u video kunt maken met een resolutie van 4096 x 2160 pixel met 24 of 25fps maar ook haarscherpe 12 megapixel foto's. De handgreep is voorzien van bedieningsknoppen voor de camera en gimbal inclusief een joystick voor handmatige pan en tilt. Voor het monitoren van het beeld en een geavanceerdere bediening is de Osmo voorzien van wifi zodat u deze kunt koppelen aan uw smartphone met daarop de DJI Go app voor iOS. Met de meegeleverde houder kunt u uw smartphone aan de Osmo bevestigen. De ingebouwde wifi heeft een bereik van circa 26 meter zodat u de camera en gimbal ook op afstand kunt bedienen met uw smartphone.

Uitgebreide videomogelijkheden
De Osmo beschikt over diverse mogelijkheden tot het maken van creatieve video's. Zo beschikt de camera of een automatische panorama-modus waarmee u naadloze 360 graden panorama's kunt maken. U houdt de DJI Osmo gewoon boven uw hoofd en tikt op een knop. De camera draait nu rond en maakt nu continu-opnames waarbij de camera volledig waterpas blijft. Het maken van timelapse-opnames is ook zeer eenvoudig. U kunt kiezen voor stilstaande timelapse-opnames of voor een bewegende timelapse voor bijvoorbeeld een hyperlapse-video. Daarnaast is het mogelijk om zonder statief opnames met lange sluitertijd te maken. Het stabilisatiesysteem in de Osmo houdt de camera bijna helemaal stil, zodat u foto's met een maximale sluitertijd van twee seconden uit de losse hand kunt maken. In de praktijk is het zelfs mogelijk om nog langere sluitertijden te gebruiken.

Ergonomische handgreep
De handgreep heeft een ergonomische vorm voor eenvoudige handheld bediening en is voorzien van een joystick voor het pannen en tilten van de gimbal. Er is ook voorzien in een opname start/stop-knop en een ontspanknop waardoor u de meest essentiële bedieningsknoppen binnen handbereik heeft. Met de trigger kunt u schakelen tussen de verschillende instellingen. U kunt de camera met gimbal ook van de handgreep verwijderen voor opslag of gebruik in andere toepassingen.

Drie-assige gimbal stabilizer
De gimbal bevat drie motoren die de camera stabiliseren en handmatig verplaatsen ten opzichte van de handgreep. Met behulp van de joystick op de handgreep of via de app kunt u de camera 320 graden roteren, 35 graden naar beneden en 135 graden naar boven kantelen. De camera kan roteren of kantelen met een snelheid van 120 graden per seconde.
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos