DJI Phantom 4 PRO drone

Artikel - DJ1255605

DJI Phantom 4 PRO drone #1

  • DJI Phantom 4 PRO drone #1
  • DJI Phantom 4 PRO drone #2
  • DJI Phantom 4 PRO drone #3
  • DJI Phantom 4 PRO drone #4
  • DJI Phantom 4 PRO drone #5
  • DJI Phantom 4 PRO drone #6
  • DJI Phantom 4 PRO drone #7

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 1.280,17 Incl. BTW: € 1.549,01
OF
Beschrijving
De DJI Phantom 4 Pro is een doorontwikkeling van de eerder verschenen en vertrouwde Phantom 4 en is uitgerust met een nog betere camera en nóg meer slimme functies.
Zo beschikt de gimbal met 3-assige stabilisatie nu over een camera met een 1 inch grote 20 megapixel sensor voor 4K video met 60 beelden per seconde en burstopnames van maar liefst 14 foto's per seconde. De behuizing heeft ook een update ondergaan en is nu gemaakt van een magnesiumlegering voor een verhoogde stijfheid en een lager gewicht. Het autonome vliegsysteem beschikt nu over twee extra achtersensoren en infrarood sensoren voor obstakeldetectie vanuit vier richtingen. Hierdoor is de quadcopter nog beter in staat om zijn eigen weg te kunnen vinden.

PRODUCT KENMERKEN:
- Camera met 1 inch 20 megapixel Exmor R CMOS-sensor
- Gimbal gestabiliseerde 4K video met 60fps en 20 megapixel foto's
- Autonoom vliegen met redundante sensoren
- Vier richtingen obstakelontwijking
- Topsnelheid van 72km/u in Sport modus
- Maximaal zendbereik volgens FCC van 7 kilometer en CE 3.5 kilometer op 2.4GHz
- Visueel volgen van een bewegend onderwerp
- TapFly, vliegen met een simpele tik van uw vinger op het beeldscherm
- Tot 30 minuten vliegen op één acculading
- Inclusief afstandsbediening


GIMBAL CAMERA MET 1" CMOS-SENSOR
Sensorgrootte is vaak belangrijker voor de beeldkwaliteit dan het aantal pixels. De camera heeft door de grotere sensor een betere signaal-ruisverhouding, een groot dynamisch bereik en een betere beeldkwaliteit bij weinig licht. De 1 inch grote 20 megapixel CMOS-sensor in de Phantom 4 Pro is bijna vier keer zo groot als de 1/2.3" sensor van de Phantom 4. De sensor beschikt over grotere pixels voor een maximale ISO van 12800 en een beter contrast. De Phantom 4 Pro camera beschikt over een mechanische sluiter en een geoptimaliseerde groothoeklens met een diafragma van f/2.8 en een vaste brandpuntsafstand van 24mm. Dit zorgt voor beelden met zeer weinig vervorming en beeldafwijkingen met als resultaat scherpe en levendige foto's en video's. De mechanische sluiter heeft een maximale sluitertijd van 1/2000 seconde waardoor motion blur en het "jello-effect" worden geëlimineerd. De elektronische sluiter is ook verbeterd met een snelle maximale sluitertijd van 1/8000 seconde.

PRODUCTIE GEOPTIMALISEERDE 4K VIDEO
De krachtige videoverwerkingseenheid biedt ondersteuning voor H.264 4K-video's met 60fps of H.265 4K met 30fps, beide met een maximale bitrate van 100Mbps. Geavanceerde sensoren en processors zorgen voor opnames met meer beelddetails en beeldgegevens die nodig zijn voor het beeldmanipulatie in post-productie. De verbeterde videoverwerking maakt het mogelijk om beelden vast te leggen in cinema- en productie-geoptimaliseerde DCI 4K met 60fps en een bitrate van 100Mbps. De Phantom 4 Pro ondersteunt ook de H.265 videocodec met 30fps in 4K resolutie. Bij een gegeven bitrate, verdubbelt H.265 de hoeveelheid te verwerken beeldinformatie ten opzichte van de H.264 codec, dit resulteert in een aanzienlijk verbeterde beeldkwaliteit en een efficiëntere compressie. Maak opnames in de D-log modus voor beelden met meer dynamic en meer beeldinformatie voor het maken van kleurcorrecties.

AFSTANDSBEDIENING MET LIGHTBRIDGE HD VIDEO LINK
De meegeleverde afstandsbediening beschikt over een verbeterd Lightbridge HD video transmissie systeem met ondersteuning voor de 5.8GHz band. Hierdoor kunt u eenvoudig de frequentieband met de minste storing kiezen voor veilig en onbezorgd vliegen. De Phantom 4 Pro maakt gebruik van Time Division Multiplexing om signalen te verzenden, zodat de afstandsbediening signalen kan verzenden en ontvangen op dezelfde frequentie. De afstandsbediening heeft een indrukwekkend bereik van maximaal zeven kilometer.

INTELLIGENTE VLIEGMODI
Naast de standaard vliegmodus en de return to home functie beschikt de drone over diverse intelligente en slimme vliegfuncties. Met Draw kunt u bijvoorbeeld eenvoudig een route op het scherm tekenen. De drone volgt vervolgens automatische deze route terwijl deze op dezelfde hoogte blijft vliegen. Met TapFly kunt u de drone een richting op sturen met een eenvoudige tik op het beeldscherm. Daarnaast beschikt de Phantom 4 Pro over ActiveTrack, Trace en een Spotlight functie om snel bewegende onderwerpen automatisch te volgen. In de Gesture modus kunt u een selfie maken door middel van armbewegingen zonder de afstandsbediening te hoeven gebruiken. De Phantom 4 Pro is voorzien van twee kompas modules en twee IMU eenheden waardoor de quadcopter betrouwbaarder werkt dan meeste op de markt verkrijgbare hexacopters en octocopters.
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos