DJI Ronin + koffer + tuningstand

Artikel - DJ111303

DJI Ronin + koffer + tuningstand #1

  • DJI Ronin + koffer + tuningstand #1
  • DJI Ronin + koffer + tuningstand #2

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 1.790,08 Incl. BTW: € 2.166,00
OF
Beschrijving
De DJI Ronin is een platform waarmee de manier waarop u filmt compleet zal veranderen. Het is erg tijdrovend én kostbaar om een productie te doen terwijl u werkt met dolly's en grote rigs. Met de Ronin gaat DJI deze twee hindernissen te lijf. Jarenlange ervaring is verwerkt tot een handheld 3-weg gimbal met elektronische motoren voor een perfecte stabilisatie..., ongeacht hoe uw handen bewegen of hoe u door de omgeving manoeuvreert. Zodra u met de Ronin gaat werken begint u op een andere manier te kijken naar het voorbereiden van een productie én gaat u op een andere manier nadenken over wat u kunt filmen.

Flexibel en ergonomisch
Met een draagvermogen van 7.2 kilo is deze flexibele stabilizer in te zetten voor vele verschillende cameracombinaties. Van een Micro Four Thirds camera tot een Red Epic..., de Ronin biedt uitkomst. Dankzij het ergonomische frame en de hoogwaardige materialen merkt u meteen dat alles anders wordt op het moment dat u de stabilizer beetpakt. Alle onderdelen werken naadloos samen en bieden u een intuïtieve werkwijze. Bovendien kunt u allerlei extra benodigdheden aan de stabilizer toevoegen aan de grote stang en de twee 15mm rods.

Vrijheid en snelheid
De Ronin is eenvoudig om vast te houden, mee rond te lopen en is snel door te geven aan een assistent. Er zijn drie manieren voor het vasthouden en werken met de Ronin waardoor u de vrijheid heeft om vanuit allerlei hoeken te filmen zonder een compromis te hoeven doen betreffende de beeldkwaliteit. Trillingen worden automatisch opgevangen en gecorrigeerd, zelfs als u beweegt, zodat u gegarandeerd vloeiende videobeelden heeft. Het is heel eenvoudig om de DJI Ronin in een andere stand te zetten zodat u snel weer door kunt gaan met filmen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de quick release bevestiging van de stang met de handgrepen.

Bijzondere mogelijkheden
De bijbehorende controller stelt een collega in staat om, dankzij een ingebouwde ontvanger, de positie van het gimbalhoofd op afstand aan te passen. Terwijl u met de actie meerent, zorgt de ander ervoor dat precies hetgene in beeld is dat het verhaal zo bijzonder maakt. De iOS DJI Assistant is een app met vele functies waarmee u de volledige configuraties van de Ronin kunt instellen. Daarnaast geeft de app ook informatie over de conditie van de rig: wat is de kracht van de motor, hoeveel graden staat het gimbalhoofd gedraaid, wat is de temperatuur en hoe vol is de accu nog? Met de PC Assistant kunt u zelfs de firmware upgraden.

Let op
Afgebeelde camera en objectief zijn ter demonstratie en worden niet meegeleverd.
Minder laten zien
Kenmerken
- Heeft een draagvermogen van 7.2 kilo
- Ergonomisch frame en hoogwaardige materialen
- Bevestig accessoires aan de stang of 15mm rods
- Binnen vijf minuten op te zetten en kan zichzelf kalibreren
- Positie van 3-wegs gimbalhoofd is op afstand instelbaar
- Op drie verschillende manieren vast te houden
- Compleet met een robuuste koffer
- Voorzien van een 3400mAh accu
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos