DJI Ronin thumb controller

Artikel - DJ113598

DJI Ronin thumb controller #1

  • DJI Ronin thumb controller #1
  • DJI Ronin thumb controller #2
  • DJI Ronin thumb controller #3
  • DJI Ronin thumb controller #4
  • DJI Ronin thumb controller #5

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 172,73 Incl. BTW: € 209,00
OF
Beschrijving
De DJI Wireless Thumb Controller for Ronin is een op maat gemaakte, drukgevoelige afstandsbediening voor de DJI Ronin stabilizer waarmee u snel met uw duim de instellingen, snelheid en richting van de gimbal kunt wijzigen. Bepaal de richting van uw camera en wijzig geavanceerde instellingen zoals kalibratie, kanaalinstellingen en vooraf ingestelde profielen. Het aanbrengen van wijzigingen gaat zelfs sneller dan bij gebruik van de Ronin afstandsbediening of de app en kunnen zelfs tijdens het filmen worden gedaan.

Snel te installeren en zuinig in gebruik
De werking is zeer simpel, maak middels de ontvanger verbinding tussen de Thumb Controller en uw gimbal en u kunt filmen! De Thumb Controller kan door middel van de meegeleverde klem gemakkelijk aan de handgrepen bevestigd worden of waar u maar wilt, u heeft geen gereedschap nodig. Voor het maken van unieke opnames kunt u met de draadloze Thumb Controller uw Ronin zelfs tot op een afstand van circa zestig meter bedienen. De Thumb Controller is voorzien van een ingebouwde accu met een gebruiksduur van circa 18 uur. Deze accu wordt opgeladen via de micro-USB-aansluiting die ook gebruikt kan worden voor eventuele software-updates.

Helder OLED-scherm en compatibiliteit
Bekijk de huidige status en klik door de menu-opties met behulp van het heldere OLED-scherm. Dit compacte display maakt toegang tot de basisfuncties van de Ronin zeer gemakkelijk. Het is bovendien mogelijk om de DJ Wireless Thumb Controller in combinatie met de meegeleverde afstandsbediening van de Ronin te gebruiken. U kunt de prioriteit van de afstandsbedieningen eenvoudig wijzigen door een hoofdapparaat te selecteren.

Kenmerken
- Bediening met slechts uw duim
- Helder OLED display voor menu/status
- Handmatig aanpassen van de camerahoek
- Tot 60m berei en voorkeursinstellingen bewaren
- Micro USB-poort voor software-updates en het opladen
- Te combineren met de Ronin afstandsbediening
- Werkt tot 18 uur op een volle acculading
- Inclusief buisklem
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos