Elinchrom ELB 500 TTL To Go Set

Artikel - EL10309.1

Elinchrom ELB 500 TTL To Go Set #1

  • Elinchrom ELB 500 TTL To Go Set #1
  • Elinchrom ELB 500 TTL To Go Set #2
  • Elinchrom ELB 500 TTL To Go Set #3
  • Elinchrom ELB 500 TTL To Go Set #4

Beschikbaarheid: In voorraad

Zo laag als: Excl. BTW € 1.486,78 Incl. BTW: € 2.111,23

Prijs zoals geconfigureerd: Excl. BTW € 1.486,78 Incl. BTW: € 1.486,78

1 x Elinchrom Ranger Quadra Grid Reflector ø 18cm 60°   +€ 0,00
1 x Elinchrom ProTec Location Bag   +€ 0,00
1 x Elinchrom ELB 500 TTL Charger   +€ 0,00
1 x Elinchrom ELB 500 TTL Battery 14.8V-4Ah   +€ 0,00
1 x Elinchrom ELB 500 TTL Head   +€ 0,00
1 x Elinchrom ELB 500 TTL zonder accu   +€ 0,00
1 x Elinchrom Snappy ELB 500 TTL   +€ 0,00

* Vereiste velden

Prijs zoals geconfigureerd: Excl. BTW € 1.486,78 Incl. BTW: € 1.486,78

Beschrijving
De ELB 500 TTL van Elinchrom is een allround lichtsysteem voor foto- & videograaf, festival fotograaf, locatie fotograaf, etc.. Het ALL-IN ONE, werkt zowel op net- als accustroom. Is compact en licht van gewicht. Voorzien van TTL. Het flitsvermogen bedraagt 500Ws, en is volledig asymmetrisch te verdelen over 2 lampuitgangen. Het lampkopje is tevens voorzien van een dimbaar videolicht 5500K (CRI 89.8) en volledig compatibel met alle Elinchrom lichtvormers. Toch is formaat van het lampkopje is niet groter dan een handpalm en daardoor ook de gebruiken als reportageflitser!

De lampkoppen van ELB 500 TTL hebben een standaard lichtvermogen, welke begint op 180° Dankzij deze wijde lichthoek, heb je als gebruiker de zekerheid het optimale rendement uit de lichtvormers te halen. Daarnaast zijn de lampen voorzien van een dimbare LED daglichtlamp, waardoor je deze naast fotoflitslamp, ook als videolicht gebruikt kan worden. Zoals gewoon bij Elinchrom is ook de lampkop voor de ELB 500 TTL uitgerust met een centrisch geplaatste tube, waarin niet alleen paraplu's geplaatst kunnen worden, maar ook het werken met deflectoren mogelijk is (zie EL26310).

De Elinchrom Transmitter Pro maakt geen deel uit van deze set en moet apart worden besteld. De zenders voor Canon® en Nikon® zijn beschikbaar. Andere merken zullen later volgen.

Geniet van eenvoud
Uitdagende situaties zijn nu eenvoudig dankzij TTL. Wees binnen enkele seconden klaar en geniet van het prachtige licht vanaf de eerste opname met TTL. Schakel indien nodig snel over naar de handleiding van uw zender om de volledige controle over uw ELB 500 TTL te krijgen. Stel het gewenste licht in, in alle eenvoud.

Kracht met HSS
Met 500 Ws overwint de ELB 500 TTL gemakkelijk de zon. De Elinchrom Pro-zender geeft u toegang tot High Speed ??Sync om naadloos te synchroniseren met snelheden tot 1 / 8000s. Beweging bevriezen, donkerder maken en het omgevingslicht overbelasten of een groter diafragma gebruiken. Het creëren van een dromerige achtergrond is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Eindeloze vrijheid
De ELB 500 TTL biedt u totale vrijheid in een lichtgewicht en draagbare oplossing terwijl u toch 400 volledige aan / uit-flitsen levert bij één lading. Beweeg beweging in de actiemodus of gebruik HSS, vertrouw op de batterij voor werk op locatie of sluit op het lichtnet tijdens het fotograferen in de studio met de functie Actieve lading. Wat u ook wilt fotograferen, de ELB 500 TTL zal presteren!

Uitzonderlijke lichtkwaliteit
10 keer krachtiger dan een flitser op de camera, de ELB 500 TTL doet geen afbreuk aan de lichtkwaliteit voor gebruiksgemak en draagbaarheid.
Geniet samen met het Elinchrom-assortiment accessoires van een perfecte lichtverdeling en genereer een hoogwaardige lichtkwaliteit met talloze opstellingen overal waar u fotografeert.
Met een ongeëvenaarde kleur- en lichtconsistentie kunt u vanaf het begin de perfecte foto maken.

Onbeperkte creativiteit
De ELB 500 TTL biedt je het plezier en de creativiteit van flitsfotografie. Het is de perfecte all-round draagbare studioflits voor al uw beeldvorming. Het apparaat biedt een breed scala aan verlichtingsmogelijkheden bij gebruik met twee asymmetrische aanstuurbare flitskoppen. Gecombineerd met de TTL- en HSS-functie is het moeiteloos te gebruiken terwijl het uitzonderlijke high-end resultaten levert.

Naadloos van boven naar beneden
Uw workflow wordt gemakkelijker en sneller dan ooit met de ELB 500 TTL dankzij de TTL en naadloze HSS-functies. De eenheid werkt net als een assistent. Concentreer je in slechts een paar stappen op het verhaal dat je wilt vertellen en produceer betere afbeeldingen.
 
BELANGRIJKSTE KENMERKEN EN VOORDELEN
- TTL naar handleiding - Snelle installatie, betere workflow. Geniet vanaf de eerste opname met TTL van prachtig licht en schakel zo nodig snel over naar handmatige bediening om de unit volledig te kunnen bedienen.
- HSS - Synchroniseer met snelheden van maximaal 1 / 8000s. Naadloos bevriezen, donkerder en overbelicht het omgevingslicht of gebruik een breder diafragma.
- 1x Q-Head - One Head For All Needs. Eén hoofd om het maken van een fotograaf eenvoudiger dan ooit te maken.
- Compatibiliteit met Skyport® & Phottix®. Mogelijkheid om te gebruiken met Phottix, Skyport-zenders en eventuele flitsers.
- Elinchrom Transmitter Pro - Firmware-update. De Skyport Plus HS kan gemakkelijk worden geüpgraded naar een zender Pro om te profiteren van TTL met de ELB 500 TTL.
- Kracht met HSS. De ELB 500 TTL is de eerste die profiteert van voldoende stroom tijdens het gebruik van HSS.
- Asymmetrie - totale vrijheid. Met zijn twee onafhankelijke flitskoppen biedt de unit een breed scala aan verlichtingsmogelijkheden.
- Actief Opladen - Opladen tijdens het fotograferen Mogelijkheid om de batterij op te laden tijdens actief fotograferen, waardoor het pakket eenvoudig te gebruiken is in de studio en op locatie.

TECHNISCHE DATA
- Auto Power Dumping Ja
- Batterij ELB 500 batterij (Li-Ion, 14.4V, 5Ah, 72 Wh)
- Levensduur batterij Min. vermogen 28000 / max. vermogen 400
- Indicatie batterijniveau Op het apparaat en de batterij
- Beste Flash-duur op Power 1/20000 op 7.1 ws
- Kleur grijs (primair)
- Kleurtemperatuur bij Max. Vermogen 5500 ° K
- Diepte 9 cm
- Afstandsbereik 100 m
- Energie 500 Ws / J
- F-stop (1m, 100 ISO, reflector 48 °) 64,8
- Hoogte 13,8 cm
- Hi-Sync-compatibiliteit Ja, met Elinchrom Pro-zender
- LED CRI 90
- LED Modeling Lamp Watt / Lumen 14
- Materiaal Aluminium
- Dimbare modelleringslamp 40 stappen
- Modelleren van de lampmodus Aan / Uit, gratis, prop, timer 1-60 sec., VFC
- Vermogenverdeling: Volledige asymmetrie
- Vermogensstijgingen in F-Stop: 1 / 10e
- Display: Kleuren OLED
- Vermogensbereik F-stop 7
- Power Stability +/- 0,05%
- Oplaadtijd accu: 1,4 uur
- Werken en laden tegelijk mogelijk: JA
- Recycling (ECO) 3.5 s
- Recycling (FAST) 2 s
- Skyport Type Skyport / Phottix Odin 2
- Geleverd met ELB 500 TTL unit (+ batterij en oplader)
- Synchroon Socket 3,5 mm-aansluiting
- Sync Voltage 5 V
- Gewicht 1,74 kg
- Breedte 16,3 cm
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos

Accessoires