Elinchrom D-Lite RX 200 Ws Unit only

Artikel - EL20486.1

Elinchrom D-Lite RX 200 Ws Unit only #1

  • Elinchrom D-Lite RX 200 Ws Unit only #1
  • Elinchrom D-Lite RX 200 Ws Unit only #2
  • Elinchrom D-Lite RX 200 Ws Unit only #3
  • Elinchrom D-Lite RX 200 Ws Unit only #4
  • Elinchrom D-Lite RX 200 Ws Unit only #5

Video

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 231,68 Incl. BTW: € 280,33
OF
Beschrijving
Met de D-Lite RX serie heeft Elinchrom de weg geopend voor de ambitieuze fotograaf met creatieve ideeën. Met een flitsvermogen van 200Ws is de D-Lite RX 2 zeer geschikt voor model- & portretfotografie.

De D-Lite RX flitsers zijn net als hun grotere broers, de ELC en BRX flitsers uitgerust met een ingebouwde radiografische ontvanger, hiermee zijn de lampen volledig draadloos instelbaar. Het flitsvermogen is digitaal per 1/10e regelbaar over totaal 5 f-stops. (van 200Ws naar 12,5Ws)..De logische menu structuur maakt het instellen van de lamp is zeer eenvoudig. Ook is de D-Lite RX voorzien van een instellicht, waardoor je al snel een inzicht krijgt hoe het licht en de schaduwen zich over het onderwerp laten "vloeien". Het instellicht heeft een effectief vermogen van 150W en kan op vier verschillende standen gezet worden; Uit, Proportioneel, minimaal en maximaal vermogen.

Voor ontsteking kunt u ook een Synchronisatie kabel of de slave functie gebruiken. De ingebouwde slave functie is programmeerbaar waardoor deze met studioflitsers en met Speedlite’s kan samen werken. De D-Lite RX flitsers maken gebruik van de universele bajonet aansluiting die Elinchrom sinds 1974 gebruikt. Hierdoor is het mogelijk om alle Elinchrom accessoires hierop te gebruiken en uit te wisselen; indoor of outdoor, starter of professional, oudere of de nieuwste types, alles past!
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos

Accessoires