Elinchrom Deflectorset 6 delig!

Artikel - EL26310

Elinchrom Deflectorset (zilver, goud, translucent en frost) #1

  • Elinchrom Deflectorset (zilver, goud, translucent en frost) #1

Video

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 48,76 Incl. BTW: € 59,00
OF
Beschrijving
Elinchrom is het enige flitssysteem, waarvan de lampen voorzien zijn van een centrale paraplubevestiging. Deze is essentieel als u een softbox of reflector i.c.m. met een deflectorset wilt gaan gebruiken. Door het gebruik van een deflector wordt het licht indirect en het resultaat is een mooi "rond" licht.

Deze set bestaat uit: 2 poles, 4 verschillende deflectoren: goud, zilver, mat wit en transparant van 14 cm, ieder met hun eigen effect. 

PRODUCT KENMERKEN
- De Elinchrom deflectorset is een uniek stuk gereedschap waarmee de fotograaf de vrijheid heeft om de hardheid/zachtheid van zijn licht eenvoudig aan te passen.
- Deflectoren kunnen schaduwen verzachten of elimineren en kunnen met de Portalite softbox gebruikt worden.
- Als u het frontscherm van de Elinchrom Portalite verwijdert, wordt de softbox een vierkante beautydish.
- De portalite zonder diffusor creëert een direct en hard licht met sterke schaduwen, slechts minimaal opgelicht door het gereflecteerde licht van de zilveren binnenzijde van de softbox.
- Elke deflector wijzigt de verhouding tussen het rechtstreekse harde licht van de flitsbuis en het zachtere gereflecteerde licht van de zilveren stof van de softbox.
- De 'translucent' en 'frosted' deflectoren laten een deel rechtstreeks licht door maar verzacht dit in zekere mate
- De zilveren en gouden deflectoren blokkeren het rechtstreekse licht volledig waardoor harde schaduwen geëlimineerd worden
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos

Accessoires