Elinchrom Digital RX Zoom ACTION Head

Artikel - EL20193

Elinchrom Digital RX Zoom Action Head #1

  • Elinchrom Digital RX Zoom Action Head #1
  • Elinchrom Digital RX Zoom Action Head #2
  • Elinchrom Digital RX Zoom Action Head #3
  • Elinchrom Digital RX Zoom Action Head #4
  • Elinchrom Digital RX Zoom Action Head #5
  • Elinchrom Digital RX Zoom Action Head #6
  • Elinchrom Digital RX Zoom Action Head #7

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 647,00 Incl. BTW: € 782,87
OF
Beschrijving
De ZOOM ACTION lampkop van Elinchrom wordt gebruikt in combinatie met een power pack of studio generator en is uitermate geschikt voor het bevriezen van actie, ook wel Freeze Action fotografie. De gebruikte techniek maakt een extreem korte flitsduur mogelijk, welke 40 - 45% korter is in vergelijking met een standaard flitskop.

De ZOOM ACTION flitskop is uitgerust met een 300W proportioneel in te stellen instellicht en de nieuwe Elinchrom A (actie) omega plug-in flashtube. Deze hoogwaardige kwaliteitsflitsbuis is eenvoudig zelf te vervangen mocht dat nodig zijn en staat garant voor een lange levensduur. De lamp is voorzien van een lampkabel met een lengte van 5 meter. Elinchrom biedt ook de mogelijkheid om deze lamp te gebruiken in combinatie met een Ranger RX of Ranger Quadra ELB outdoor-/accusysteem.
Zoals gewoon bij Elinchrom is ook deze lamp uitgerust met een dubbele paraplubuis, waarvan de centraal in de lamp geplaatste het mogelijk maakt om met deflectoren (EL26310) te werken. Een deflector is een schaaltje welke je in de lamp plaatst om het karakter naar wens aan te passen.

De Zoom functie waarmee de lamp is uitgerust maakt het mogelijk om de lichthoek van zowel de flits als die van het instellicht naar wens te beinvloeden. Dit is eenvoudig te doen door te draaien aan de knoppen, welke aan de zijkant van de lamp zijn geplaatst. Om zowel het instellicht als de flitsbuis te beschermen is de PRO ACTION lampkop voorzien van een transparante pyrex glazen dome (EL24918). Ook is er optioneel een mat witte dome / frosted dome (EL24919) verkrijgbaar, waarmee het lichtkarakter desgewenst nog zachter gemaakt kan worden.

PRODUCT KENMERKEN:
- Small UV coated flashtube diameters for short flash durations and better light control
- User replaceable plug-in flashtube
- Transparant security glass dome is available
- Zoom Heads can either be used with 110V and 230V Elinchrom power packs. The halogen modelling lamp and fuse must conform to the correct mains voltage and value.
- Efficient inner dish reflector, with a 90° light distribution to maximise light output.
- Zoom function for flashtube and modelling lamp for indivual light control.
- Reflector-bayonet with breech locking ring, fits alle Elinchrom accessories since 1974.
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos

Accessoires