Elinchrom Digital RX Zoom Pro HD lampkop

Artikel - EL20192

Elinchrom Digital RX Zoom Pro HD lampkop #1

 • Elinchrom Digital RX Zoom Pro HD lampkop #1
 • Elinchrom Digital RX Zoom Pro HD lampkop #2
 • Elinchrom Digital RX Zoom Pro HD lampkop #3
 • Elinchrom Digital RX Zoom Pro HD lampkop #4
 • Elinchrom Digital RX Zoom Pro HD lampkop #5
 • Elinchrom Digital RX Zoom Pro HD lampkop #6
 • Elinchrom Digital RX Zoom Pro HD lampkop #7

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 839,00 Incl. BTW: € 1.015,19
OF
Beschrijving
De Zoom PRO HD lampkop is ontworpen om de meest extreme fotografie situatie te weerstaan. De constructie van zowel de lamp als type flitsbuis (plug-in) staan garant voor een lang en zorgeloos gebruik, waarbij de consistente flits-output gewaarborgd is. De ZOOM Pro HD is de beste keus voor intensieve catalogus fotografie en 3D draaitafel fotografie.

Elinchrom produceert al sinds de 60-er jaren zoom of focuseerbare flitslampen. De Zoom PRO HD komt uit een serie van drie nieuwe lampkoppen voor de power packs, welke allen uitgerust zijn met een zoomfunctie.De Zoom Pro HD versie biedt u dankzij de doorontwikkelde plug-in flitsbuis, welke is uitgerust/samengesteld uit de meest hoogwaardige componenten, waaronder de "heavy duty" electrodes, welke een maximum aan kleurstabiliteit en zwaar professioneel gebruik in de digitale fotografie. Deze lamp is dan ook de beste keuze voor catalogus en 3D fotografie.Verder is deze lamp uitgerust met een "low noise" koeling, welke door een microprocessor wordt gecontrolleerd. De lampen zijn voorzien met een transparante glazen pyrex dome (EL24918). Desgewenst is er optioneel ook een mat witte dome verkrijgbaar (EL24919)

Aan weerzijden van de lamp zit een draaiknop, waarmee u de positie van instellicht en flitsbuis kunt instellen. Zo heeft u optimale controle over uw licht. Zoals gewoon bij Elinchrom passen ook op deze lamp alle accessoires (softboxen en reflectoren) van Elinchrom.
Deze lamp is met verloopkabel ook te gebruiken in combinatie met een Ranger RX of Ranger Quadra of ELB outdoor-/accusysteem.

PRODUCT HIGHLIGHTS
- Small UV coated flashtube diameters for short flash durations and better light control
- User replaceable plug-in flashtube
- Transparant security glass dome is available
- Zoom Heads can either be used with 110V and 230V Elinchrom power packs. The halogen modelling lamp and fuse must conform to the correct mains voltage and value.
- Efficient inner dish reflector, with a 90° light distribution to maximise light output.
- Zoom function for flashtube and modelling lamp for indivual light control.
- Reflector-bayonet with breech locking ring, fits alle Elinchrom accessories since 1974.
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos

Accessoires