Elinchrom Digital RX Zoom PRO Head

Artikel - EL20191

Elinchrom Digital RX Zoom PRO Head #1

  • Elinchrom Digital RX Zoom PRO Head #1
  • Elinchrom Digital RX Zoom PRO Head #2
  • Elinchrom Digital RX Zoom PRO Head #3
  • Elinchrom Digital RX Zoom PRO Head #4
  • Elinchrom Digital RX Zoom PRO Head #5
  • Elinchrom Digital RX Zoom PRO Head #6
  • Elinchrom Digital RX Zoom PRO Head #7

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 579,00 Incl. BTW: € 700,59
OF
Beschrijving
De Elinchrom ZOOM PRO lampkop is uitgerust met een omega plug-in 3000Ws flitsbuis deze biedt de fotograaf een uiterst gebalanceerde lichtoutput. Het ontwerp maakt het geschikt voor vele vormen van fotografie. De ZOOM PRO lampkop dient gebruikt te worden in combinatie met een power pack of studiogenerator. In deze combinatie is de lamp is uitermate geschikt voor intensief gebruik. Dankzij de zeer constante flitsintensiteit is deze uitermate geschikt voor productfotografie. Ook biedt Elinchrom de mogelijkheid om de lamp te combineren met een accu pack, zoals de Ranger RX of de ELB 400. De lamp is uitgerust met een zoom mechanisme, waarmee de lichthoek naar wens bijgesteld kan worden.

Dankzij de tweede paraplutube, welke centraal in de lamp geplaatst is, is het gebruik van deflectoren (EL26310) mogelijk. Een deflector wordt in de lamp geplaatst en maakt het mogelijk om het karakter van het licht naar wens te beinvloeden.

De Zoom PRO lampkop is tevens uitgerust met een proportioneel instelbaar 300W instellicht. De lamp wordt geleverd compleet met een transparante pyrex glazen dome (EL24918), welke bescherming biedt aan flitsbuis en instellicht. Desgewenst is optioneel ook een mat witte (frosted) dome (EL24919)verkrijgbaar

INBEGREPEN:
1 x Elinchrom Zoom Pro Head compleet met flitsbuis en instellicht (300 W)
1x Zoom mechanisme
1x Lampkabel 5 meter
1 x Synchronisatie kabel (5 meter)
1 x Transparante pyrex glazen dome  
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos

Accessoires