Elinchrom ELC Pro HD 1000 Compact Studioflitser

Artikel - EL20616.1

Elinchrom ELC Pro HD 1000 Compact Studioflitser #1

  • Elinchrom ELC Pro HD 1000 Compact Studioflitser #1
  • Elinchrom ELC Pro HD 1000 Compact Studioflitser #2
  • Elinchrom ELC Pro HD 1000 Compact Studioflitser #3
  • Elinchrom ELC Pro HD 1000 Compact Studioflitser #4
  • Elinchrom ELC Pro HD 1000 Compact Studioflitser #5
  • Elinchrom ELC Pro HD 1000 Compact Studioflitser #6
  • Elinchrom ELC Pro HD 1000 Compact Studioflitser #7

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 974,39 Incl. BTW: € 1.179,01
OF
Beschrijving
De ELC Pro HD compact is een high end model van Elinchrom - een flitser met verreweg betere prestaties dan er tot voor kort verkrijgbaar was!

De Elinchrom ELC Pro HD 1000 compact studioflitser heeft een maximum vermogen van 1045 Ws, en kan tot een minimum van 8 Ws worden gereduceerd. Dit desgewenst met stapjes van 1/10e f/Stop. Uitgerust met een OLED display zorgt de ELC voor een zeer nauwkeurige bediening, maar is toch eenvoudig in gebruik.

De herlaadtijden zijn razendsnel en de Zwitserse precisie garandeert de consistente output - elke keer weer, foto na foto.

Het stopt niet bij de hardware. De software van de ELC is speciaal voor deze compact ontworpen en haalt het meeste uit de flitsers. Dit geeft jou als fotograaf de vrijheid om instellingen te maken aan de hand van jouw persoonlijke wensen, voor elke situatie.

Daarnaast is, zoals gebruikelijk bij Elinchrom, ook de ELC uitgerust met een dubbele paraplubuis, waaronder de centrisch in de lamp geplaatste. Hiermee heeft u de mogelijkheid om te werken met deflectoren (EL26310), waardoor u zeer eenvoudig, maar uiterst effectief het lichtkarakter naar wens kunt aanpassen.

De ELC's zijn Bi-Voltage, hetgeen inhoudt dat ze zonder problemen over de gehele wereld op het netstroom aangesloten kunnen worden. Daarnaast is het ook mogelijk om de units op een accu systeem aan te sluiten.
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos

Accessoires