Litemotiv Softbox Bracket Broncolor Pulso

Artikel - EL26540

Litemotiv Softbox Bracket Broncolor Pulso #1

  • Litemotiv Softbox Bracket Broncolor Pulso #1
  • Litemotiv Softbox Bracket Broncolor Pulso #2
  • Litemotiv Softbox Bracket Broncolor Pulso #3

Video

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 235,54 Incl. BTW: € 285,00
OF
Beschrijving
De Litemotive Bracket /LiteMotiv montagebeugels zijn speciaal ontworpen voor de Elinchrom Litemotiv softboxen van 120 en 190 cm. Deze beugel (EL26540) maakt een combinatie mogelijk met Broncolor lampkoppen en de Elinchrom LiteMotiv Softbox.

Doordat de LiteMotiv beugel rechtstreeks op een lampstatief geplaatst wordt waaraan zowel de LiteMotiv softbox als de lampkop wordt bevestigd, heeft de lampkop zelf niets te dragen. Dankzij dit systeem is de LiteMotiv Softbox gemakkelijk in de gewenste positie te plaatsen / zetten.

Wilt u ook gebruik maken van de Elinchrom LiteMotiv Softbox, maar u bent (nog) niet in het bezit van een Elinchrom lamp, geen probleem, want Elinchrom heeft de Softbox ook compatibel gemaakt voor een aantal andere merken. Zo gebruikt u voor de EL26538 voor Bowens & S-mount lampen, de EL26539 voor Profoto en de EL26540 voor Broncolor.

PRODUCT KENMERKEN
- Elinchrom LiteMotiv Bracket / Elinchrom Lite Motiv Montagebeugel EL26540
- Deze beugel maakt een combinatie met de Elinchrom LiteMotiv Softbox ø120cm e/o 190cm en een Broncolor lampkop mogelijk.
- De LiteMotiv montagebeugel wordt gemonteerd op het statief, waarop vervolgens de softbox en lamp aan bevestigd wordten. Hierdoor heeft de lampkop zelf niets te dragen.
- Met de LiteMotiv Bracket is de softbox gemakkelijk in de gewenste positie te plaatsen/ zetten.
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos