Elinchrom Polystand boomstatief

Artikel - EL31045

Elinchrom Polystand boomstatief #1

  • Elinchrom Polystand boomstatief #1
  • Elinchrom Polystand boomstatief #2
  • Elinchrom Polystand boomstatief #3
  • Elinchrom Polystand boomstatief #4
  • Elinchrom Polystand boomstatief #5
  • Elinchrom Polystand boomstatief #6

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 279,00 Incl. BTW: € 337,59
OF
Beschrijving
Superlicht boom-statief van Elinchrom, kan werkelijk in allerlei posities afgesteld worden. Op het plateau kunt u als tegenwicht bijv. uw fototas of een generator plaatsen. Doordat het statief voorzien is van een wielset is deze eenvoudig in de studio te verplaatsen. Ook de positionering van het statief of de boomarm kan gemakkelijk door een persoon bediend worden. Hierdoor is de Polystand uitermate geschikt voor de EL Octa/ Recta/ Quadra en EL STRIP serie. Ook is de Polystand ideaal in combinatie met andere grotere softboxen (zoals Chimera).

Maximale hoogte 355 cm tot zeer laag ca 5 cm boven vloer niveau. Zoals gezegd een veelzijdig statief en bij uitstek geschikt voor portret- & modelfotografie sessies, waarin gebruik gemaakt wordt van grotere Softlights (softboxen). Ook de productfotograaf zal dit hoogwaardig stukgereedschap, dankzij de veelzijdige inzetmogelijkheden, op waarde weten te taxeren.

Dankzij de doordachte constructie is een contra gewicht niet direct nodig, ook is het statief gemakkelijk op te vouwen en daardoor uitermate geschikt voor locatiewerk (lengte 154cm opgevouwen). Gewicht slechts 5,8kg. Eventueel contra gewicht voor boomarm verkrijgbaar (Tristar, Manfotto, Cameleon, Avenger, etc.) Het statief biedt de mogelijkheid om strak tegen een muur geplaatst te worden, hiermee is deze ook bijzonder geschikt voor gebruik in kleinere ruimten.

PRODUCT KENMERKEN:
- Geheel inklapbaar voor een makkelijk transport
- Lengte min.: 150 cm
- Lengte max.: 335 cm
- Afmetingen: 33 x 21 cm
- Boom: 154 cm
- Maximum belasting ca.: 8 kg / boom tot 3 kg
- Gewicht in kg: 5.5
- Voorzien van wielset
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos