Elinchrom Ranger RX Speed AS 1100 Ws Outdoor Flash System

Artikel - EL10267.1S

Elinchrom Ranger RX Speed AS 1100 Ws Outdoor Flash System #1

  • Elinchrom Ranger RX Speed AS 1100 Ws Outdoor Flash System #1
  • Elinchrom Ranger RX Speed AS 1100 Ws Outdoor Flash System #2
  • Elinchrom Ranger RX Speed AS 1100 Ws Outdoor Flash System #3
  • Elinchrom Ranger RX Speed AS 1100 Ws Outdoor Flash System #4

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 1.156,20 Incl. BTW: € 1.399,00
OF
Beschrijving
Met de Elinchrom Ranger RX Speed AS accu generator, heeft u een vermogen van 1100Ws ter beschikking. De unit kan zowel op accu- als op netstroom werken. Ook is het mogelijk om dit gelijktijdig te doen. Dus laden en werken tegelijk is geen probleem.

De Ranger RX Speed AS heeft twee lampingangen. De output verdeling is 2:1 asymmetrisch over deze uitgangen, hetgeen ideaal is voor het fotograferen van mensen, mode / fashion. Dankzij de supersnelle flitstijden is de Ranger RX Speed ook bijzonder geschikt voor het fotograferen van sport & actiefotografie. Dankzij het vermogen van 1100Ws kunt u ook gebruikmaken van de grote modifiers, zoals de LiteMotiv 190, etc. En heeft u voldoende vermogen ter beschikking om over grotere afstanden te werken en grotere onderwerpen uit te lichten. De lampen van de Elinchrom Ranger RX Speed zijn overigens zoals gewoon bij Elinchrom compatibel met alle Elinchrom lichtvormers, zoals u dit ook in de studio gewend bent te gebruiken. Het totale vermogen van de unit bedraagt 1100 Ws. Een volle accu is goed voor 250 flitsen op vol vermogen. Het vermogen is per 1/10e f-Stop over 8 hele f-Stops digitaal naar wens in te stellen. Daarnaast kunt u het vermogen ook nog manueel instellen.

Alle Elinchrom lampen zijn uitgerust met een centraal geplaatste paraplubuis, waardoor u niet alleen de meest optimale rendement met van een paraplu bereikt, maar ook het werken met een deflectorset mogelijk is. Met een deflector kunt u het lichtkarakter in een handomdraai aanpassen, waardoor tevens elke lichtvormer weer meerdere fucties kan vervullen.

Naast det Ranger RX lampen, zoals de A en de S lampen en de Ringflash 1500, kunt u met de EL11095 adapterplug de ook de lampen van de studiogeneratoren, zoals de ZOOM PRO, ZOOM PRO HD & ZOOM ACTION gebruiken. Hetzelfde geldt voor de Ringflitser PRO 3000. Kortom u heeft de volledige vrijheid als u op pad bent met de Ranger RX Speed AS.

Het gebruiksgemak wordt nog verder vergroot dankzij de Skyport, waardoor u de mogelijkheid heeft om de unit handmatig, danwel radiografisch via uw computer, iPhone of Ipad in te stellen.

Dankzij het gebruik van de meest geavanceerde componenten is het totaal gewicht slechts 8 kilo, hierdoor is deze accu generator veel lichter en kleiner dan vergelijkbare draagbare accusystemen.

De bijgeleverde Multi Voltage Quick Charger maakt het mogelijk om gelijktijdig op netstroom te werken en de accu te laden. De basis unit, heeft een verbeterde snelle herlaad cyclus, de Speed unit is binnen 2,9 seconde op vol vermogen te herladen.

De unit kan met de Skyport module (EL19353) op afstand bediend worden. Ook is het mogelijk om de Elinchrom Ranger vanuit een iPhone of iPad geheel naar wens in te stellen. Hiervoor gebruikt u de EL19363.

https://youtu.be/jrkLAA9Urkw?list=PLK1x_PvfgCqnDqN_XIkJ0eT5_tgTa0xx9
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos

Accessoires