Expodisc Witbalans Filter Video Formaat

Artikel - DV800826

Expodisc Witbalans Filter Video Formaat

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 129,00 Incl. BTW: € 156,09
OF
Beschrijving
Het Expodisc Digital White Balance filter, of witbalans filter, is het ideale stuk gereedschap voor de videograaf. Kalibreer nu in een handomdraai je camcorder of videocamera en zorg voor een accurate en perfecte witbalans. De foutmarge is slechts 2%!
Uiteenlopende niveaus van kleurzweem komen vaak voor in digitale beelden en vereisen compensatie als onderdeel van het bewerkingsproces om video een goede kleurweergave te geven. Blauw, groen, rood en geel kleurzwemen zijn niet ongewoon. Tot nu toe moesten videografen vertrouwen op wit en grijs kaarten om dit probleem op te lossen.

De ExpoDisc voor de lens werkt net als een 18% grijskaart wanneer gebruikt om het opvallende licht te meten. De Expodisc neutraliseert als het ware de kleurzweem en zorgt voor een nauwkeuriger en efficiënter witbalans correctie. De ExpoDisc garandeert daardoor de minimale foutmarge in witbalans.
De Expodisk Witbalans filter voor videocamera's heeft een afmeting van 10,2 x 14,4cm en is geschikt voor alle videocamera's.

Kenmerken:
Handig, snel en gemakkelijk te gebruiken
Balans de kleurtemperatuur tijdens het opnemen
Werkt in gemengde en moeilijke lichtomstandigheden
Vervang wit en grijs kaarten
Besteed meer tijd aan opnemen en minder aan workflow
In de doos Beoordelingen Download & Links Videos