Focus op fotografie: Creatieve workouts voor fotografen Joke Beers-Blom Op=op

Artikel - BK05400

Focus op fotografie: Creatieve workouts voor fotografen Joke Beers-Blom Op=op #1

  • Focus op fotografie: Creatieve workouts voor fotografen Joke Beers-Blom Op=op #1

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 8,49 Incl. BTW: € 9,00
OF
Beschrijving
Hoe worden druppels gefotografeerd? Hoe leg je het moment vast waarop een aardbei door een vloeistofoppervlak breekt? Hoe gaat infraroodfotografie in zijn werk? Hoe bevries je beweging of laat je beweging juist tot uiting komen in een foto? Hoe leg je in een foto grote verschillen tussen licht en schaduw vast? Hoe fotografeer je vuurwerk? Deze en andere creatieve onderwerpen worden in dit boek stapsgewijs uitgelegd.
Dit boek met workshops is ontstaan naar aanleiding van vragen aan auteur Joke Beers-Blom over hoe zij bepaalde foto’s heeft gemaakt.

U kunt voor diverse fotoprojecten hulpmiddelen inzetten waarvan de aanschafprijs wellicht hoger is dan uw budget toelaat, maar dat hoeft niet. Die hebt u voor dit boek niet nodig. U leest dat het ook met eenvoudiger en goedkoper materiaal kan.

Daarmee hebben we de kern van dit boek te pakken: met beperkte middelen een zo leuk en professioneel mogelijk resultaat behalen. Voor een enkele workshop is wel extra apparatuur nodig. Dit is echter tot een minimum beperkt. Bovendien zijn sommige producten eenvoudig zelf te maken. Hier worden ook tips voor gegeven.
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos