Fotografie achtergronddoek Special Red 3 x 3 mtr #690

Artikel - AD00690

Fotografie achtergronddoek Special Red 3 x 3 mtr #690 #1

  • Fotografie achtergronddoek Special Red 3 x 3 mtr #690 #1
  • Fotografie achtergronddoek Special Red 3 x 3 mtr #690 #2

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 149,00 Incl. BTW: € 180,29
OF
Beschrijving
De Fondali achtergronddoeken zijn gemaakt van 100% hoogwaardige katoen. De doeken zijn op 30° te wassen en (stoom) strijken is mogelijk. De doeken laten zich gemakkelijk vormen, waardoor ook draperen desgewenst mogelijk is. In tegenstelling tot look a like achtergronddoeken, zal het patroon in dit achtergronddoek zal zich niet herhalen, waarmee deze storende factor al is uitgesloten.

Dit doek is uitermate geschikt voor vele vormen van fotografie, zoals; portretfotografie, productfotografie en dankzij het formaat van 2.90 x 6 meter zijn groepen ook geen probleem.

Het doek wordt geleverd in een stofzak. Om het doek snel en degelijk op te hangen kunt u gebruik maken van bijvoorbeeld de Cameleon Achtergrondstatiefset (CA7014-BP3).

Het achtergronddoek is leverbaar in een aantal zeer fraaie kleurnuanceringen (van earthtones tot charcoal kleuren). De doeken zijn rondom afgezoomd. Aan de korte zijden is een stokzak genaaid, hiermee kunnen de doeken gemakkelijk opgehangen worden aan de buis van een achtergrondstatief set

Kenmerken:
- Fondali achtergronddoek heeft een soepele kwaliteit en is gemaakt van 100% katoen.
- Het is op 30° te wassen en (stoom) strijken is mogelijk. (voorzichtigheid is geboden)
- Het achtergronddoek is leverbaar in een aantal zeer fraaie kleurnuanceringen (van earthtones tot charcoal kleuren).
- De doeken zijn rondom afgezoomd.
- Aan de korte zijden is een stokzak genaaid, hiermee kunnen de doeken gemakkelijk opgehangen worden aan de buis van een achtergrondstatief set.
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos