Freeze Motion Photography

Artikel - DVD9008

Freeze Motion Photography #1

  • Freeze Motion Photography #1

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 37,15 Incl. BTW: € 44,95
OF
Beschrijving
Het fotograferen van bewegende onderwerpen levert vaak spannende en dynamische beelden. Het vereist ook de juiste balans van sluitertijd, diafragma en belichting waarden. Ga mee met de internationale mode en glamour fotograaf, Frank Doorhof, die u technieken laat zien hoe u perfect bewegende voorwerpen fotografeert.

Leer hoe u snel de verlichtingsopstellingen en camera-instellingen aanpast voor alle situaties, het belang van het veranderen van perspectief, hoe u uw flitser of strobe gebruikt om hoge contrast-effecten te krijgen, een witbalans truc om uw afbeeldingen te colorizen en hoe u scrims en flags gebruikt om lens flare te elimineren.

Kenmerken
- Taal: Engels
- Ondertiteling: nee
- Deze DVD speelt alleen op een PC of MAC. Volg de instructies op uw beeldscherm

Freeze Motion met Frank Doorhof. Ondanks dat hij een internationale fashion en glamour fotograaf is, geeft Frank Doorhof toe dat onderwijs altijd in zijn bloed zat.Terwijl Doorhof nog steeds voor magazines en reclames fotografeert is zijn belangrijkste focus het geven van workshops, welke hij wereldwijd geeft en daarnaast ook op vele beurzen te vinden is als demonstrateur voor bv Leaf, Canon en Elinchrom. Frank heeft al enige jaren een eigen serie met instructie DVD’s op de markt waar gemiddeld elk jaar een nieuwe van gereleased word. Sinds 2010 werkt Frank ook samen met de Kelbygroep in Amerika welke alom bekend staat als aanbieder van hoogwaardig lesmateriaal online en offline. Binnen deze groep is Frank o.a. te vinden op www.kelbytraining.com, deze DVD is de eerste die onder dit merk uitgebracht is en garant staat voor absolute top kwaliteit.Op zijn blog www.frankdoorhof.com geeft Frank Doorhof daarnaast nog, in meerdere updates per week, informatie over fotoshoots, techniek, reviews en werkt hij samen met verschillende gastbloggers.
Specificatie Beoordelingen Download & Links Videos