Glamour- en naaktfotografie door Peter van Heulen

Artikel - BK80355

Glamour- en naaktfotografie door Peter van Heulen #1

  • Glamour- en naaktfotografie door Peter van Heulen #1

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 27,50 Incl. BTW: € 29,15
OF
Beschrijving
Wilt u uw kennis van glamour- en naaktfotografie naar een hoger plan tillen? Of zoekt u hulp bij de talloze disciplines van naaktfotografie, van het werken met modellen tot het zoeken van geschikte binnen- en buitenlocaties?

Focus op fotografie: Glamour- & naaktfotografie is voorzien van talloze inspirerende en enthousiasmerende kwaliteitsafbeeldingen en biedt een verrassend praktische kijk op alles wat u moet weten om een creatieve en competente stijl alsmede een probleemloze workflow te ontwikkelen. Naast de theorie passeren ook diverse praktijkcases de revue, zoals het fotograferen van pin-ups? oude stijl? en fotoshoots van naaktmodellen in de fotostudio, in een hotel, in een bunker, in fabrieksruimten en in het landschap.

Dit boek hanteert een technische en ook creatieve aanpak en behandelt de belangrijke elementen van omgaan met modellen, kleding, visagie, belichting, verlichting, opname, studio-inrichting, binnen- en buitenfotografie en bewerken van foto?s om tot een succesvol resultaat te komen.

Recensie(s)
Uitgebreid handboek over dit nog steeds beladen onderwerp. Alle beginselen passeren de revue, vanaf het selecteren van een geschikt model en het maken van contractuele afspraken tot en met de bewerking van het digitale eindresultaat. Veel aandacht is er voor het werken op diverse locaties, zoals thuis- en professionele studio, hotel, strand en andere buitenlocaties. Per locatie krijgt de (aspirant)fotograaf praktische informatie over de juiste voorbereiding, visagie en de meest uiteenlopende belichtingstechnieken en -mogelijkheden. Daarnaast komen natuurfotografie, pin-up, digitale workflow en beeldbewerking aan bod. Alles wordt geillustreerd met behulp van mooie voorbeeldfoto's en schematische set-opstellingen in zwart-wit. Voorzien van een url-overzicht en index.

J. Mink

PRODUCT KENMERKEN:
- Auteur Peter van Heulen
- Soort Met illustraties
- Taal Nederlands
- Afmetingen 20x241x191 mm

Gewicht 734,00 gram

Druk 1
ISBN10 9059405293
ISBN13 9789059405295
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos