Gossen DigiSky

Artikel - DV8006

Gossen DigiSky #1

  • Gossen DigiSky #1
  • Gossen DigiSky #2
  • Gossen DigiSky #3
  • Gossen DigiSky #4
  • Gossen DigiSky #5

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 325,00 Incl. BTW: € 393,25
OF
Beschrijving
De Gossen Digisky Lichtmeter is een lichte, handzame lichtmeter voor zowel flits- als omgevingslicht en is voorzien van een ingebouwd Skyport Systeem.
Het grote TFT-LCD kleurendisplay is overzichtelijk en helder ingericht, zodat de gemeten waarden met 1 blik af te lezen zijn. Deze waarden worden in hele, halve of derde f-stops aangegeven. De intrekbare diffuser geeft je een gemakkelijke schakeling tussen een vlakke of sferische diffuser (180 graden). Alle functies zijn te bereiken via de ring controller. Dit maakt het systeem gemakkelijk om het met 1 hand te bedienen. Daarnaast zijn er drie profielen die je zelf kunt voorprogrammeren voor verschillende toepassingen of verschillende gebruikers.

De Gossen Digisky kan radiografisch communiceren met het Skyport Systeem van Elinchrom. Hiermee is het mogelijk om via de Digisky Elinchrom flitsers per groep of tegelijkertijd te laten flitsen, zodat u gemakkelijk het licht kan meten. Tevens is het mogelijk om de Elinchrom RX flitsers (D-Lite RX, BRX, BXri, Style RX, ELC, ELB, Quadra RX, Ranger RX) via de Digisky niet alleen te laten flitsen maar ook in te stellen. Het vermogen, instellicht en testflitsen kunt u nu via de lichtmeter besturen. Dit kan individueel, per groep of met alle flitsers tegelijkertijd gedaan worden waardoor u de volledige controle bij het meten heeft. Door deze mogelijkheden is de Gossen Digisky uniek en een bijna omisbaar stuk gereedschap voor elke fotograaf!Heeft u een Gossen DigiSky, dan is het mogelijk om de software te updaten zodat u alle functies kan gebruiken.

In de doos:
- 1x Gossen DigiSky
- 1x Accu
- 1x USB Kabel
- 1x Oplader met USB aansluiting (EU 230V
- 1x Beschermtasje

https://www.youtube.com/watch?v=XC0ghAOT2xY
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos