Indirect Strip Softbox 33 x 175cm (Demo)

Artikel - OC26160

Indirect Strip Softbox 33 x 175cm (Demo) #1

  • Indirect Strip Softbox 33 x 175cm (Demo) #1
  • Indirect Strip Softbox 33 x 175cm (Demo) #2

Video

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 750,00 Incl. BTW: € 907,50
OF
Beschrijving
De Indirect striplights van Elinchrom zijn wereldwijd bekend geworden door het ongekend zachte licht wat bereikt wordt met deze softboxen. Doordat er de keuze is uit verschillende maten is er voor vrijwel elke klus wel een geschikte softbox te krijgen, met elk zijn eigen effect van het licht. De striplights worden veel gebruikt bij full body fotografie, waarbij het zachte licht een mooie manier is om vaanf de zijkant meer diepte in te foto te creeëren. Daarnaast wordt deze softbox veel gebruikt bij productfotografie, omdat de reflectie van deze softbox niet als storend wordt ervaren!

Door een uniek gepatenteerde constructie en design hebben de Indirecte Softboxen wereldwijde bekendheid gegeven. De centraal geplaatste lamphouder maakt het mogelijk om de lamp centraal in de softbox te plaatsen, waardoor het beschikbare licht optimaal benut wordt. Het optische resultaat is een lichtbron, welke zo egaal is dat de Indirect Softlites vaak liefkozend "The Beauty Light" worden genoemd!

PRODUCT KENMERKEN
- Super snel op te zetten, dankzij het unieke Elinchrom opzet systeem.
- 360° roterend systeem
- De softbox wordt compleet geleverd in stevige draagtas.
- Geschikt voor alle Elinchrom flitsers, welke gemakkelijk radiografisch ingesteld kunnen worden dankzij het Elinchrom Skyport en Trigger Systeem.
- Compatibel met alle Elinchrom flitskoppen, met de Adapterring # EL26342 is deze ook te combineren met de Ranger Quadra & ELB 400 lampkoppen.
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos