Kata Photo Organizer PL-FB-74

Artikel - KA42174

Kata Photo Organizer PL-FB-74

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 199,00 Incl. BTW: € 240,79
OF
Beschrijving
De Kata Pro-Light Flyby-74 is een slanke, low profile professionele organizer ontworpen om tijdens het reizen opslag te bieden aan uw kostbare apparatuur. Licht van gewicht om tegemoet te komen aan iedere wens die u als professional heeft.

Speciaal gevormd verenstaal ingekapseld in schuim zorgt voor ultieme, lichte en duurzame bescherming. De Flyby 74 heeft TST versterkte hoeken. Licht en toch duurzaam Ripstop textiel en netten, luchtig schuim en spider riemen maken de Kata Pro-Light Flyby-74 tot een zeer beschermende maar toch lichte tas.

De modulaire indeling maakt het mogelijk om de tas nog lichter te maken door simpelweg componenten die u tijdens uw dagelijkse werkzaamheden niet nodig heeft te verwijderen.

Het hoofdvak van de Flyby74 biedt plaats en bescherming aan een grote hoeveelheid apparatuur zoals 1 tot 2 DSLR camera body's met 6-8 objectieven (tot 400mm), flitser en vele andere accessoires. Door de verplaatsbare scheidingswanden valt de indeling van de Kata Pro-Light Flyby-74 geheel aan uw wensen aan te passen.

Aan achterzijde bevindt zich over de volledige lengte een Elasto-Guard vak dat plaats biedt aan een laptop met een beeldschermgrootte tot 15.4 inch.

Reisdocumenten en persoonlijke bezittingen kunnen worden opgeslagen in de voorste platte externe zak.

Voorzien van rolling transportsystem, uw rug wordt dus ontzien.
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos