Ledgo B560K Bi-color Kit Tripple (w/ light stands)

Artikel - LG7402428

Ledgo B560K Bi-color Kit Tripple (w/ light stands) #1

  • Ledgo B560K Bi-color Kit Tripple (w/ light stands) #1

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 982,64 Incl. BTW: € 1.188,99
OF
Beschrijving
De Ledgo LG-B560CK Bi-color Portable Videolight Kit bestaat uit drie in kleurtemperatuur en helderheid regelbare LG-B560C videolampen. De videolampen zijn ideaal voor het belichten bij live video, reportages, interviews en trouwfotografie. De lampen zijn ieder uitgerust met 560 heldere LED's en zijn slechts 28 bij 18 centimeter groot. De helderheid is traploos regelbaar en de kleurtemperatuur is traploos regelbaar van 3200 tot 7500K door middel van één gecombineerde draaiknop. Er worden twee filters per videolamp, dus zes in totaal, meegeleverd waarmee u in iedere situatie het licht volledig in eigen handen hebt. Om een nog grotere lichtopbrengst te verkrijgen kunt u de drie LG-B650C videolampen samenvoegen om zo één groot paneel te creëren. Een handige draagtas om de lampen inclusief accessoires veilig in te vervoeren wordt meegeleverd.

Flexibel en creatief inzetbaar
Ondanks het lage gewicht van maar 968 gram hebben de LED-lampen een zeer hoge lichtopbrengst en een Color Rating Index van 95. Dit geeft aan dat de prestaties van de kleuren zeer natuurgetrouw zijn. Met de meegeleverd handgrepen kunt u de videolampen in de hand houden waardoor u zeer veel creatieve vrijheid hebt voor het belichten van uw onderwerp. Daarnaast kunt u de videolampen op een lampstatief plaatsen doordat de handgrepen aan de onderkant zijn voorzien van een spigot-aansluiting.

Stroomvoorziening
De Ledgo LG-B560C videolampen worden van stroom voorzien door middel van de meegeleverde AA-batterijhouders. Elke houder biedt plaats aan zes AA-batterijen. Daarnaast kunt u de videolampen van stroom voorzien door middel van optionele AC-adapters of optionele Sony accu's. Boven de accuhouders op de achterzijde van de videolamp zijn drie LED-indicatoren aangebracht waarmee u de status van de accu's of batterijen kunt controleren.
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos