X-Rite ColorMunki Smile

Artikel - DV14858

X-Rite ColorMunki Smile #1

  • X-Rite ColorMunki Smile #1
  • X-Rite ColorMunki Smile #2
  • X-Rite ColorMunki Smile #3
  • X-Rite ColorMunki Smile #4
  • X-Rite ColorMunki Smile #5

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 85,00 Incl. BTW: € 102,85
OF
Beschrijving
Uw monitor toont uw foto's vaak in andere kleuren dan uw camera en deze kleuren kunnen van tijd tot tijd zelfs veranderen. Daarom is het belangrijk dat u uw monitor zo nu en dan kalibreert. Dit kan zeer eenvoudig met de X-rite Colormunki Smile. U sluit de Colormunki aan via de USB-poort en volgt de instructies op het scherm. Colormunki doet de rest en laat u de verschillen tussen voor en na de kalibratie zien. De nieuwe kleurinstellingen worden daarna automatisch opgeslagen. De Smile is geschikt voor zowel LCD- als LED-displays.


Uw monitor vertoont vaak kleuren welke ver weg staan van de werkelijkheid. Uw foto’s en video’s zullen daarom niet optimaal weergeven worden. Om uw beeldscherm zo natuurlijk mogelijk uw foto’s en video’s te laten weergeven heeft X-Rite de ColorMunki ontwikkeld.
De Colormunki Smile is ontwikkeld voor het kalibreren van LCD & LED schermen, uw laptop en desktop. Deze word door iedereen thuis , beginnende en enthousiaste fotograven en filmers gebruikt.. Het kalibreren is kinderspel en iedereen kan het;

Installeer de software
Start de software en volg de stappen
Plaats de ColorMunki op uw display
Uw beeldscherm zal een paar minuten verschillende kleuren laten zien
En klaar!

Uw beeldscherm is optimaal gekalibreerd met de ColorMunki Smile! U kan gemakkelijk de resultaten vergelijken van voor de kalibratie en na de kalibratie. U zal versteld staan van het verschil!
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos