X-Rite i1iO (2nd generation)

Artikel - DV14859

X-Rite i1iO (2nd generation) #1

  • X-Rite i1iO (2nd generation) #1
  • X-Rite i1iO (2nd generation) #2
  • X-Rite i1iO (2nd generation) #3
  • X-Rite i1iO (2nd generation) #4
  • X-Rite i1iO (2nd generation) #5
  • X-Rite i1iO (2nd generation) #6
  • X-Rite i1iO (2nd generation) #7

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 2.565,00 Incl. BTW: € 3.103,65
OF
Beschrijving
De X-Rite i1iO robotgestuurde meettafel voor het automatisch inlezen van testkaarten is ontworpen om samen te werken met de i1Pro 2 fotospectraalmeter en is ideaal voor fotografen, ontwerpers en drukkers die het meetproces willen versnellen en automatiseren. Met de i1iO kunt u de kleuren van een kleurentestkaart automatisch, snel en accuraat inlezen.

Snel en accuraat
Met de X-Rite i1iO is het mogelijk om meer dan 500 kleurvlakken per minuut te meten. De i1iO is dan ook een uitstekende keuze als u veel metingen moet doen of als u veel kleurprofielen wilt aanmaken. Doordat het proces van meten volledig automatisch is, wordt het aantal fouten sterk verminderd en verkrijgt u een hogere consistentie binnen de metingen.

Veelzijdig inzetbaar
Het is ook mogelijk om substraten met een dikte van tien millimeter te meten: van dunne plastic zakjes tot keramiek en textiel. De i1iO is ideaal voor een breed scala aan beroepen en toepassingen, waaronder ontwerpers, fotografen, reclamebureaus, signmakers, textieldruk, afdrukken op groot formaat en hoge snelheid digitale printomgevingen. De i1iO is gemakkelijk in uw workflow in te passen en is het ideale gereedschap voor als u regelmatig kleuren moet inmeten of kleurprofielen moet aanmaken.

Let op:
De X-Rite i1iO wordt geleverd zonder de benodigde i1 Pro fotospectraalmeter, u vindt deze onder het tabblad "Accessoires".
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos