Red Bull Photography & Elinchrom

Red Bull Photography & Elinchrom

RED BULL KIEST VOOR ELINCHROM IN DE ZOEKTOCHT NAAR DE ULTIEME LOCATIE FLITSER.

Red Bull Photography heeft voor een exclusieve samenwerking gekozen met het Zwitserse merk Elinchrom!

Doorslaggevend waren o.a. de ELB 1200 en ELB 400 die met hun robuustheid en grote vermogen de perfecte actiefoto's kunnen bevriezen. Geen ander merk kan dit evenaren.

Het vormt de start van een geweldige samenwerking tussen twee bekende merken die door hun avontuurlijke geest bereid zijn om tot het uiterste te gaan.

Red Bull Photography staat bekend om haar hoogwaardige fotowerk waarin extreme sporten en situaties worden vastgelegd en alleen de beste en meest avontuurlijke fotografen van o.a. actiesporten, racen en muziek worden toegelaten tot dit team. Ze staan er om bekend een stapje verder te gaan om zo extreme en opvallende beelden te maken op de meest bijzondere plekken op aarde.

Elinchrom is al vele jaren de specialist op het gebied van zeer geavanceerde en robuuste locatie flitsers. Veel Red Bull-fotografen gebruiken al jaren Elinchrom apparatuur voor de meest veeleisende opdrachten. Dit vanwege de compactheid en bijna onverwoestbaarheid in combinatie met de geleverde lichtkwaliteit en het enorme palet aan lichtvormers.

Met deze samenwerking biedt Elinchrom Red Bull fotografen apparatuur aan waarbij het Red Bull logo duidelijk zichtbaar op de flitsers staat.

“We zijn vereerd met de keuze van Red Bull Photography voor Elinchrom”, zei Simon Whittle, CEO van Elinchrom. Het is een samenwerking waarin we veel kunnen leren en verbeteren met onze klanten in gedachten. Vanwege de aard van het werk van de Red Bull fotografen, vereisen zij de meest onverwoestbare en krachtige apparatuur op locatie, daar waar stopcontacten niet aanwezig zijn.

De Elinchrom ELB 400 en ELB 1200 flitsers zijn volgens het team van Red Bull Photography de meest betrouwbare keuze. Met Elinchrom uitrusting in handen van Red Bull fotografen zoals; Michael Clark, Chris Garrison, Lucas Gilman, Garth Milan, Christian Pondella, Jaanus Ree of Samo Vidic, voorspellen wij enkele van de meest spectaculaire beelden ooit gemaakt.

Er zullen de komende tijd zeer mooie beelden beschikbaar komen van de Red Bull fotografen, maar daar blijft het niet bij. Ook beelden die achter de schermen worden gemaakt en/of inspirerende making off video’s zullen worden gedeeld via de sociale media kanalen van zowel Red Bull Photography als Elinchrom.

Houd ons in de gaten! Het avontuur is nog maar net begonnen.

Bronvermelding:
  • https://www.elinchrom.com/announcements/redbullpartnership.html
  • https://photography.redbull.com/partnerships/elinchrom

6 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in