ELB 1200

De ELB 1200 van Elinchrom is wat elke andere flitser niet is. Het is een unieke flitser met eigenschappen die je in andere flitsers niet zal vinden.

Enorm groot regelbereik
De ELB 1200 heeft een regelbereik van 7 tot 1200 Watt/sec, wat de flitser uitermate geschikt maakt voor hele delicate fotografie in de studio met volle diafragma opening tot het in een klap bevriezen van een complete waterval met een kanovaarder, ergens aan de rand van een meer. De unit heeft een ingebouwde videolamp van 250 Watt met een CRI waarde van 92 of hoger die net als de flitser, volledig regelbaar is in kracht. Deze videolamp kan 2 uur branden (2 koppen) op slechts een acculading, net als dat de flitser 400 vol vermogen flitsen of tot maarliefst 36.000 (zesendertigduizend) flitsen op minimaal vermogen kan afgeven op een acculading. Geen enkele portable flitser van welk merk dan ook komt hierbij in de buurt.

Ingebouwde SkyPort transceiver
De ingebouwde SkyPort tranceiver zorgt ervoor dat de flitser samenwerkt met de Elinchrom triggers, met lichtmeters die een SkyPort unit ingebouwd hebben en met computers die kunnen communiceren met het SkyPort protocol (via een USB dongle). Op deze manier kun je de flitsers opnemen in een belichtingsnetwerk waar alle data van elke foto opgeslagen word en later opnieuw te gebruiken is. De benodigde SkyPort software is gratis te downloaden op deze website.

Compatibel aan alle Elinchrom Lichtvormers
De koppen van de ELB 1200 zijn zonder adapter, direct te gebruiken met de lichtvormers van Elinchrom. Dit geldt zowel voor het flitslicht als wanneer de unit gebruikt wordt als videolamp. Ben je al in bezit van lichtvormers voor de fotografie, dan kun je deze dus meteen gebruiken wanneer je gaat filmen.

17 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

17 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in