Manfrotto L BRACKET Q2

Artikel - MA9558

Manfrotto L BRACKET Q2 #1

  • Manfrotto L BRACKET Q2 #1
  • Manfrotto L BRACKET Q2 #2
  • Manfrotto L BRACKET Q2 #3
  • Manfrotto L BRACKET Q2 #4
  • Manfrotto L BRACKET Q2 #5

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 106,61 Incl. BTW: € 129,00
OF
Beschrijving
De Manfrotto L-beugel is een uniek accessoire dat is ontworpen voor alle professionele fotografen die op een gemakkelijke en snelle manier van fotoformaat willen veranderen door de camera snel van horizontaal naar verticaal te kantelen. Manfrotto L Bracket combineert lichtheid met maximale ondersteuning.

De magnesiumstructuur biedt een stevige oplossing in termen van stabiliteit, lichtgewicht en transporteerbaarheid voor alle soorten apparatuur. Speciale anti-rotatiesystemen passen perfect rond de camerabody en garanderen een sterke en stevige grip die zware professionele apparatuur stabiel houdt. Dit accessoire helpt om het verticale en horizontale bereik van de beweging te vergroten, waarbij het gewicht van de camera gecentreerd blijft over het statief en de beweging van de lens wordt vermeden wanneer de camera van landschap naar portret wordt geschakeld.

De L-beugel is aanpasbaar aan verschillende modellen camerabehuizingen met behoud van hoge precisie en ergonomie. De RC4-snelontgrendeling op basis van de 410PL-plaat biedt een snel en stabiel slot voor zwaar gereedschap dankzij het grote contactoppervlak.
Specificatie Beoordelingen Download & Links Videos