Manfrotto Video Dolly 114 MV

Artikel - MA33717

Manfrotto Video Dolly  114 MV #1

  • Manfrotto Video Dolly  114 MV #1
  • Manfrotto Video Dolly  114 MV #2
  • Manfrotto Video Dolly  114 MV #3
  • Manfrotto Video Dolly  114 MV #4

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 350,44 Incl. BTW: € 424,03
OF
Beschrijving
De Manfrotto Video Dolly 114 MV is een Cine / Video Dolly met Spiked Feet en individuele remmen. Het verschil met de "normale 114" is dat de Dolly 114 MV de mogelijkheid biedt om de positie van de wieltjes te verstellen, waardoor je op iedere plek de optimale basis kunt bereiken. De Manfrotto MV 114 is mede hierdoor de ultieme robuuste, multifunctionele en betrouwbare videodolly. Danzkij het doordachte ontwerp zult u de volledige controle hebben wanneer u de Cine / Video Dolly gebruikt. Hij is gemaakt voor zware belasting en is instelbaar om met meerdere type statieven gebruikt te worden. Je kunt de dolly koppelen met zowel stilstaande als videostatieven en staat met puntige voeten, zodat je altijd de juiste dolly hebt voor elke klus.

In staat om maximaal 60 kg te ondersteunen en gemaakt van ultrasterk, superlichtgewicht aluminium, het is een videodolly die alle essentiële vakken aankruist voor drukke professionals onderweg. Je kunt snel instellen en instorten als je klaar bent. Ondanks zijn indrukwekkende mogelijkheden voor zwaar tillen, is het zelfs een compact pakket wanneer het wordt opgeruimd. Dit maakt het gemakkelijk op te slaan, een makkie om te dragen en de perfecte videodolly voor uitdagende buitenshoots.

Om toe te voegen aan de lijst met geweldige ontwerpfuncties, heeft deze dolly ook slimme remmen op elk afzonderlijk 127 mm wiel. Dit geeft je de vrijheid om te sleutelen, zonder lastige slips op het cruciale moment, en het geeft je nog meer controle wanneer alles is vergrendeld, wat vooral ideaal is op ruw terrein. Bovendien kan het vergrendelen van elk wiel op deze gebruiksvriendelijke videodolly in een handomdraai gebeuren, zonder gedoe, zodat u zich volledig kunt concentreren op de taak die u moet uitvoeren. De wielen hebben zelfs afzonderlijke kabelbeschermingen, voor extra gemoedsrust en volledige veiligheid terwijl u werkt.

PRODUCT SPECIFICATIES
- Gewicht 5940 g
- Materiaal Aluminium
- Kleur zwart
- Veiligheid Draagvermogen Gewicht 60 kg
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos