Maxima LEDLight ML840H

Artikel - MAML840H

Maxima LEDLight ML840H #1

  • Maxima LEDLight ML840H #1

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 156,20 Incl. BTW: € 189,00
OF
Beschrijving
De Manfrotto Maxima LED Light ML840H is het meest krachtige en grootste LED-licht in de Manfrotto LED-licht serie. De ML840H is uitgerust met een superhandige balhoofd, waarmee het geheel in vrijwel alle richten te draaien is. Dankzij de twee hotshoes kan de ML840H zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden op een houder. Dit houdt ook in dat er meerdere LED-lichten op elkaar gestapeld kunnen worden om een sterkere lichtbron te creëren.

De ML840H heeft ook een flits-functie, die getriggerd wordt via een synchronisatiekabel. Met de flitsfunctie wordt het licht 4 keer helderder dan de maximale stand met continu-verlichting. Er worden bij de ML840H een diffusor en twee kleurengels geleverd. Hiermee kunt u het licht in hoge mate aanpassen.

Wanneer gebruikt in de flitsmodus heeft het licht een constante kleurtemperatuur van 5600°K (daglicht) met een verlichting van 850 LUX op een afstand van 1 meter. Met de dimmer heeft u echter zeer preciese controle over de belichting.

Ondanks deze indrukwekkende specificaties is de ML840H compact en licht van gewicht.

Wanneer de ML840H gebruikt worden op een DSLR camera kan er gebruik gemaakt worden van handige 3200K LED-lichten die helpen bji het scherpstellen in lastige licht situaties. De ML840H heeft een ingebouwde, oplaadbare lithium batterij die, wanneer op volledige helderheid, ongeveer anderhalf uur mee kan.

LED-lichten hebben ook een langere levensduur dan de traditionele lampen en ze zijn ook nog eens meer schok-bestendig!

Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos