Metal Halide Imager 2400 Compleet

Artikel - CA2400-C

Metal Halide Imager 2400 Compleet #1

  • Metal Halide Imager 2400 Compleet #1

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 489,00 Incl. BTW: € 591,69
OF
Beschrijving
De MH Imager 2400 is min of meer gelijk aan de MH 800, echter met dit verschil dat de MH Imager 2400 voorzien is van 3 lampvattingen. Door plaatsing van 3 x een 150 W Metal Halide Bulb heeft u een vermogen gelijk aan 2400 W (11.300 Lm per Bulb) in vergelijking met normale gloeilampen. De kleurtemperatuur is 5200° K. De MH-2400 is voorzien van een schakelaar, waarmee u een, twee of drie bulbs kunt aanzetten. Zo kunt u de lichtintensiteit naar believen aanpassen. U heeft als het ware een portable zon ter beschikking. Net als de MH800 is de MH2400 uitgerust met speciale electronica, waardoor deze lampkop uitermate geschikt is voor alle vormen van digitale fotografie. Maar ook inzetbaar is bij video- & filmproducties.

Optioneel zijn voor de MH imager lampen vele accessoires leverbaar, zoals bv.: paraplu's reflectoren, softboxen, kleurengels, barndoors, diffusers etc. De behuizing is vervaardigd van een heavy duty alluminium materiaal en voorzien van een solide verstelbare beugel voor bevestiging op ieder lampstatief met 16mm Spigot. De MH lampen geven zeker in vergelijking met tradionele gloeilampen weining warmte af. Hierdoor hoeven ze niet gekoeld te worden, waardoor ze extreem geruisloos zijn. Hetgeen ideaal is bij video- & filmwerk.

De MH Bulbs lampen hebben een gemiddelde levensduur van ca. 8000 uren. Doordat het licht van de MH Imager bijzonder gemakkelijk is te combineren met invallend daglicht maakt deze uitermate geschikt voor daglicht studio's. En zoals al eerder gezegd voor film- & videoproducties. Ook architecten, makelaars en interieur designers hebben aan de MH imagers een perfect stuk gereedschap in handen.Wij adviseren deze lampen te gebruiken in combinatie met een doorlichtparaplu of bouncing via plafond of muur.
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos