Mindshift Rotation 180º Professional Deluxe - tas met geintegreerde heupriem, heuptas en accessoires

Artikel - MS12109

Mindshift Rotation 180º Professional Deluxe - tas met geintegreerde heupriem, heuptas en accessoires #1

  • Mindshift Rotation 180º Professional Deluxe - tas met geintegreerde heupriem, heuptas en accessoires #1
  • Mindshift Rotation 180º Professional Deluxe - tas met geintegreerde heupriem, heuptas en accessoires #2
  • Mindshift Rotation 180º Professional Deluxe - tas met geintegreerde heupriem, heuptas en accessoires #3
  • Mindshift Rotation 180º Professional Deluxe - tas met geintegreerde heupriem, heuptas en accessoires #4

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 413,21 Incl. BTW: € 499,98
OF
Beschrijving
De Rotation 180 Professional Deluxe rugzak met draaiende taille verpakking zal u helpen om het beeld te krijgen door u direct toegang te geven tot uw primaire fotoapparatuur. Met veel ruimte voor kledinglagen en een hydratatie reservoir, zal dit pakket u helpen om uw creatieve dynamiek te behouden in elke omgeving.

Deze bevestigingsriemen werken met de rotation180 º Pro om de capaciteit uit te breiden en een aantal voorwerpen aan de buitenkant van de verpakking toe te voegen. Gemakkelijk te gebruiken veerclips hechten stevig aan de loops die gunstig gelegen zijn in het hele rotation180 ° Professional. U kunt meer dan het dubbele van de draagkracht van de Rotation 180 Graden Panorama rugzak dragen met deze modulaire Photo Insert. Veilig en extra camera apparatuur op vlak of ruig terrein door het plaatsen van de insert in het bovenste compartiment van het Panorama zodat u extra apparatuur binnen handbereik heeft. De Photo Insert omvat vijf uitneembare verdelers, met vele configuratiemogelijkheden.

De afneembare pocket van Mindshift hecht aan de Rotation 180 graden Professionele rugzak en voegt ongeveer 200 kubieke centimeter aan inhoud toe. Het is perfect voor het opbergen van een hoed, handschoenen, energierepen, filters of andere kleine voorwerpen en heeft een ingebouwde sleutelhaak om uw autosleutels veilig op te slaan. Het kan ook worden gebruikt voor het comprimeren en hechten van grote voorwerpen aan de bovenkant van de verpakking. Heeft u behoefte om uw statief mee te nemen? Dan hoeft u uw statief niet telkens met de hand mee te nemen. De Tripod Suspension Kit geeft u de mogelijkheid om direct toegang te krijgen tot uw statief maar deze toch handsfree mee te nemen. Aangepast aluminium hardware hecht het statief om uw schouderharnas met een set van eenvoudig verstelbare bandjes.

Kenmerken:

- Aanpasbare schouderbanden
- Memory Foam rugpanel met air mesh channel
- Zij compressie
- Interne aluminium frame
- Externe accessoires beschikbaar
- Aanpasbare ice axe/ski carry loops
- Externe afmetingen: 57x27x34cm
- Externe afmetingen heupriem: 33x17,8x19cm
- Gewicht rugzak: 2,5kg
- Gewicht heupriem: 0,8kg
- Totale inhoud: 37,5 liter
Specificatie Beoordelingen Download & Links Videos