ELB 1200

Elinchrom lanceert het ELB 1200 outdoor systeem!

‘Tell Your Story’ met de Elinchrom ELB 1200! Dit revolutionaire, draagbare en weerbestendige accu flitssysteem is ideaal voor alle Video & Fotografen.

Het robuuste en praktische ontwerp en zijn grote OLED display dragen bij aan een gemakkelijke overzichtelijke bediening en zorgt ervoor dat je, je volledig kan richten op je creativiteit. Licht van gewicht maar extreem met de mogelijkheden, de ELB 1200 is gemaakt om te presteren! Snellere herlaadtijden, meer flitsen per acculading, groter instelbereik en kortere flitstijden is het recept van een onbegrensd systeem.

De drie nieuwe ELB 1200 Heads; Pro, Hi-Sync en Action heads hebben een lichtgewicht aluminium behuizing en een dimbaar LED instellicht (CRI 92). Buiten de universele bajonetaansluiting hebben ze een paraplubuis welke geschikt is voor 7mm & 8mm paraplu’s.

Het geïntegreerde Skyport systeem geeft alle draadloze mogelijkheden die Elinchrom biedt. Bediening vanaf computer, telefoon en camera is allemaal mogelijk.

 

Verlichting voor alle toepassingen

Dat is de ELB 1200, Elinchrom heeft zijn drie flitskoppen (Action, Hi-Sync, Pro) met een robuuste aluminium behuizing en kantelkop en een 7-8 mm schermbuis volledig geredesigned. 
In combinatie met de corresponderende flitskop, de optie Hi-Sync stelt fotografen in staat om beweging te bevriezen tot 1 / 8000s en beelden met volledige scherpte te verkrijgen. Compatibel met alle Elinchrom lichtvormers hebben de fotografen & filmamakers volledige controle over hun licht, waardoor een optimale workflow gegarandeerd is.

Elinchrom heeft de nieuwe flitskoppen tevens voorzien van een heldere dimbare, daglicht LED lamp, wat extra uitzonderlijke verlichtingsmogelijkheden biedt voor fotografie en video.

De ELB 1200 apparaat is volledig opnieuw ontworpen om aan de behoeften van de meest veeleisende fotografen te voldoen. Ook de traditionele accu vorm is door Elinchrom flink onder handen genomen, waardoor deze is geëvolueerd tot een moderne, praktische outdoor accu.

Dankzij het grote OLED kleuren bedieningspaneel en de intuitieve navigatie structuur is het instellen en overzicht bewaren kinderlijk eenvoudig. Het apparaat is licht en compact desondanks is deze zo geconstueerd om in extreem barre weersomstandigheden zijn mannetje te staan en zware schokken op te vangen.

Beschikbaarheid

De ELB 1200 zal beschikbaar zijn medio 2017 met de prijzen op een later tijdstip bekend worden gemaakt. Elinchrom zal ook de invoering van een kortingsregeling voor de aankoop van een nieuwe ELB 1200 voor bestaande gebruikers van Ranger RX / Free Style.