Photoshop CS5 boek voor digitale fotografen - Scott Kelby

Artikel - BK80346

Photoshop CS5 boek voor digitale fotografen - Scott Kelby #1

  • Photoshop CS5 boek voor digitale fotografen - Scott Kelby #1

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 20,67 Incl. BTW: € 21,91
OF
Beschrijving
In dit boek onthult Scott Kelby, de best verkopende Photoshop-auteur van dit moment, de nieuwste, belangrijkste en spannendste Photoshop CS5-technieken voor digitale fotografen.

Scott doet in dit boek iets wat nog maar zelden is gedaan: hij slaat alle prietpraat over en laat gewoon zien hoe het moet. Je hebt immers niet altijd behoefte aan saaie en tijdrovende theorie, net zoals je soms even geen zin hebt om met instellingen te experimenteren en alles zelf te moeten ontdekken. Scott leert je daarom in eenvoudige stappen de technieken kennen die professionele digitale fotografen gebruiken en vertelt je heel duidelijk wanneer je welke instellingen moet gebruiken en waarom. Dit is precies de reden waarom zijn boeken zo geliefd zijn. Het boek dat je nu in handen hebt, onthult goedbewaarde professionele geheimen!

Wil je nu eindelijk weten hoe professionele digitale fotografen hun foto's corrigeren, verscher¬pen, retoucheren en presenteren? Dan is dit het boek dat je zoekt!

De auteur
Scott Kelby is hoofdredacteur en uitgever van het tijdschrift Photoshop User, voorzitter van de NAPP, de vakvereniging van Photoshop-professionals, directeur trainingen van de Adobe Photoshop Seminar Tour en momenteel een van de toonaangevende seminarinstructeurs in de Verenigde Staten.

Scott heeft verder onder andere de volgende bestsellers geschreven: Het Lightroom boek voor digitale fotografen, Photoshop Down & Dirty Tricks, Het beste van Photoshop Elements 8, en Scott Kelby over digitale fotografie. Zijn prettig leesbare stijl maakt het leren van Photoshop tot een leuke ervaring. Hij traint tijdens zijn seminars jaarlijks duizenden mensen en weet uit de eerste hand welke technieken populair zijn.
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos